Svetska indie atrakcije LOLA MARSH dolazi u BG

,,Najbolji srednjeistočni alt-folk bend"…

,,Njihovo mesto je na scenama širom sveta”…

Tako je javnost opisivala Lolu Marsh nakon što je ovaj neodoljivi prvobitno indi duo, plasirao demo singl snimljen - u kućnim uslovima. Nedugo potom, očarali su svet! Kažu da talenat, kvalitet i originalnost uvek budu prepoznati u pravom trenutku i da brišu sve granice… Lola Marsh je pravi primer za to!

Gil Landau and Yael Shoshana Cohen, osnivači Lole Marsh, danas nastupaju u pratnji Mati Gilad (bas gitara), Rami Osservaser (gitara, klavir), Dekel Dvir (bubnjevi) i na samo njima svojstven način, poletno i originalno, prezentuju izraelsku kulturu.

Očaravajućim debi singlom “Sirens”, koji je za kratko vreme strimovan čak pola miliona puta, Lola Marsh je na čuvenom digitalnom servisu Spotify dospela na zavidno 5. mesto najslušanijih singlova u Americi! Drugim singlom, "You're Mine" opravdali su stečenu populatnost i ušli su u top 10 najslišanijih singlova u 15 zemalja.

Sastav Lola Marsh je trenutno na evropskoj turneji - pohode najveće muzičke festivale među kojima je i Exit Festival, na kojem će Lola Marsh nastupiti dan nakon velikog solističkog koncerta koji će održati​ 8. jula na Miksalištu, a u okviru Savamalskog kulturnog leta.

Uz sastav Lola Marsh na Savamalskom kulturnom letu 8. jula nastupiće i RAPHAEL WRESSNIG & IGOR PRADO BAND!