PONOVO LETI PERJE: Tamara brutalno pretila Staniji

Tamara i Stanija od početka Farme ne mogu očima da vide jedna drugu, međutim pre nekoliko dana pokušale su da sklope primirje i Đurićeva je bila ta koja je prva pružila "ruku pomirenja" Staniji i rekla da je više neće napadati. Ne lezi vraže, primirje nije dugo potrajalo i starlete su ponovo zaratile.

Stanija je izjavila da svi muškarci završe u Tamarinom krevetu, što je Tamaru toliko razljutilo da je obećala da će joj zagorčati život.

“Rade je odmah izbačen kada je ušao u moj krevet. Posle moje šut karte je završio kod Tamare u krevetu. Tamara ako misli da je bolja riba ako svaki muškarac završi u njenom krevetu, onda je prava riba”, rekla je Stanija.

“Stanija je kaparisala Miloša, htela je da se i sa Radetom da se češka, ali eto nije. Ona je štetočina, krpelj, a ja sa njima nemam šta da pričam. Ona je čudo prirode koja glumi majku Terezu, a fejk je krpica. Ona je na Farmi, njena kuća je štala, poljski klozet je njena svakodnevica. Otežaću joj svaki dan na Farmi. Krticu ću da šikaniram”, odbrusila je Đurićeva.