MUKA MI JE: Stranci je*u naše poznate i najlepše devojke za pare

Radim kao menadžer u popularnom beogradskom klubu. Zbog prirode posla moram da budem ljubazan prema svima, posebno prema gostima koji troše mnogo novca. Prošle subote sam prvi put došao u iskušenje da prebijem gosta i napušim sve, mada sam u klubu već šest godina, a od njega živim i ja i moja porodica.

Šta se dogodilo... U klub je došao jedan stranac, grčki biznismen koji je rodovan gost. Od otvaranje jesenje sezone svakog petaka i subote rezerviše separe kod nas i za noć ostavi 500- 600 evra za piće. Kako je reč o “značajnom” gostu, nekoliko puta tokom večeri sedeo sam za njegovim stolom ua kojim je bilo šarenoliko društvo: tri-četiri devojke pod dejstvom narkotika, dvojica-trojica klinaca i dve glumica mlađe generacije.

Biznismen se ponašao bahato. Mahao je novčanicama, pušio havane i stalno čašćavao pićem. To nije neuobičajno ponašanje i razmetanje u klubu, da se razumemo, navikao sam na to, jer znam da od takvih likova živim i dobro zarađujem. Oko dva, kad je atmosfera bila na vrhuncu a društvo za biznismenovim stolom prilično pijano, bio sam svedok kako je dao novčanicu od 500 evra jednoj od dve glumice za stolom.

Za dobro obavljeni posao. Je*ao sam je juče i danas nekoliko puta. Obožavam Beograd. Zato i dolazim svake nedelje. Za male pare mogu da je*em vaše najlepše devojke. Čak i one poznate. Ovu sam gledaio na filmu pa sam je pronašao. Ugovorio sam i seks s jednom vašom pevačicom. Veoma je poznata (ne mogu iz opravdanih razloga spomenuti njeno ime). Zacepila je cenu. Ceo dan i noć za 40.000 evra. Ali vredi. Lepa je i poznata. Već iduće nedelje moćiću da kažćem da sam je je*ao svaki put kad gledam njen spot”, hvalio mi se advokat. Pogledao sam glumicu za njegovim stolom. Uredno je složila novčanicu u novčanik i pravila se kao da je dobila platu. Bilo mi je muka. Tog smrada videću i ovog vikenda. Rezervisao je ponovo separe.

DUD

životne ispovesti