HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR: Ovnovi - neko vas iritira, Device - budite iskreni prema jednoj osobi

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Tokom dana vaše raspoloženje se menja jer Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom porodice vas iritira i vi iz stanja pasivnosti prelazite u stanje ambicije i pokušavate da nadoknadite sve ono što ste propustili. Ovaj tranzit donosi i vest od Vage ili Bika u vezi sa novim poslom ili nastavkom započetog.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Nalazite se u fazi iščekivanja da se nešto dogodi jer Mesec koji vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa u dobrom aspektu sa Merkurom i vi ćete verovatno dobiti neku dobru ponudu, vest od nekog ko želi da vam pomogne i bićete u stanju da se postavite kako treba prema problemu sa kojim ste suočeni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Očekujete poziv od jednog Lava, Device, Strelca. Nešto u vašem životu kreće s mrtve tačke ali vam još uvek nedostaje potreban novac. Merkur koji vlada vašom astrološkom kućom ličnosti ali i doma i privatnog biznisa dobro je postavljen prema vašem znaku i nemate razloga da brinete da li će se situacija odvijati povoljno ili ne.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mesec u vašoj kući zadovoljstva uveče u konjukciji sa Venerom može doneti nove mogućnosti na poslu naročito ako ima veze sa finansijama ili sa osobama u uniformi dok pozicija Saturna i Sunca ukazuju na vaše osećanje odgovornosti i moguće probleme sa saradnicima i njihova povremena neprijateljstva ili sklonost ka raspravama.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Sunce u konjukciji sa Saturnom nudi nove šanse u vezi sa novim poslom ili aktivnostima sa veoma uticajnim ljudima koji su na neki način povezani sa stranim partnerima. Ulazak Meseca u Škorpiji u konjuciji sa Venerom može doneti mnoge mogućnosti u vezi sa privatnim biznisom koji pruža šansu za dobar profit.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Merkur u dobrom aspektu sa Mesecom ili Venerom može doneti neku ponudu za honorarni posao koji može doneti značajni novac i bićete spremni da organizujete vaš život tako da ga možete obaviti o roku. Možete dobiti pozitivne vesti u vez sa novcem od nekog Raka ili Bika. Budite iskreni prema nekog Jarcu ili Lavu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Venera koja vlada vašom astrološkom kućom tajni ali i partnerskih odnosa i braka prelazi preko polja posla i novca i možete očekivati povoljne vesti u vezi sa nekim projektom o kome dugo već razmišljate koji bi mogao doneti dobre prihode ako se radi o saradnji sa strancima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Posao koji radite želite završite u što je moguće kraćem roku. Jupiter planeta bogatstva koji vlada vašom astrološkom kućom novca i posla u napetom aspektu sa sa Suncem donosi uspeh onima koji se bave poslom koji podrazumeva kontakt sa obrazovanim osobama, ili onima koji imaju posla sa strancima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Vaš znak je naglašen jakim Suncem i slabim Merkurom zbog čega ćete imati priliku da razgovarate sa važnim osobama koji će vam dati bitne informacije ili instrukcije u vezi sa nastupajućim poslom. Saturn u vašem znaku može inicirati neke negativne misli u vezi sa propuštenim prilikama.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Konjukcija Venere sa Mesecom pojačava mogućnost dobitka iz inostranstva i to uglavnom od prijatelja koji će vam predlođiti zajednički posao. Trudite se da nađete dobre saradnike, moguće Raka ili Bika sa kojima inače imate već dobro iskustvo. Verujete u dobre namere Riba koji imaju više iskustva u vašem poslu od vas.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Mesec i Venera u Škorpiji donose ozbiljne ponude od osoba u koje nemate baš veliko poverenje ili možda strepite da bi posao mogao biti veoma odgovoran i da vi ne biste bili u stanju da ga obavite kako se to od vas očekuje. Prijatelj u zaku Lava i Blizanaca podržavaju vaše ambicije.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Jedan od veoma interesantnih dana jer konjukcija Meseca i Venere u Škorpiji u dobrom aspektu sa Neptunom u vašem znaku donosi vam mogućnosti u vezi sa poslom sa stranim partnerom. Naglašena deseta astrološka kuća karijere može nagovestiti pogrešne zaključke u vezi sa poslovnom ponudom.

Izvor: conopljanews.net