Sjajni HURTS u Beogradu!

Mančesterski bend "Hurts" održao je u Beogradskoj areni, pred nešto manje od 4.000 ljudi, odličan koncert u okviru turneje na kojoj promovišu prvi album "Happiness".

Konert su počeli pesmom "Unspoken", usledila je "Silver Lining", a zatim je elektro pop duo izveo svoju najpoznatiju pesmu "Wonderful Life".

Pevača Tea Hačkrafta i klavijaturistu Adama Andersona pratio je četvoročlani bend i operski pevač Ričard Sidvej, tako da je publika tokom sat vremena čula sve pesme sa albuma "Heppiness", na kojem se nalazi i duet sa Kajli Minog "Devotion".

Crna odela, jednostavna estetika i moćan zvuk karakteristični za taj bend došli su u potpunosti do izražaja na koncertu tokom kojeg je Hačkraft damama u publici bacao bele ruže i istakao da su devojke u Srbiji među najlepšim na planeti.

Koncert su završili singlom "Stay", na bis su otpevali pesmu "Better Than Love" i potvrdili ocenu uticajnog muzičkog magazina NME da nastupe "Hurts" ne bi trebalo propustiti.

Hačkraft i Andrson su do pre samo tri godine živeli od
socijalne pomoći, a danas su vlasnici najprodavanijeg debi albuma u Evropi prošle godine.

Prvu verziju spota za "Wonderful Life" snimili su za svega 20 funti, a pesma je doživela više od 20 miliona pregleda na sajtu Jutjub.