BEŽI GLAVOM BEZ OBZIRA: 5 sigurnih znakova da te vara

Telefon
Ne ispušta telefon iz ruku, nosi ga sa sobom čak i kad ide u WC, stalno šalje poruke, a kad zazvoni snižava glas i naizgled neprimetno napušta prostoriju da se javi? A ako je još naprasno stavio šifru na telefon, nema sumnje, u imeniku ima kontakte za koje ne želi da znaš.

Nepoznati predmeti
Ako u kolima nabasaš na par minđuša koji nije tvoj, ili neki drugi tipično ženski predmet, znaj da su veoma male šanse da je tu slučajno dospeo. Da, najverovatnije će pokušati da ti „proda“ priču da pripadaju koleginici ili sestri, ali razmisli malo. Kada se tebi tako nešto desilo?

Promena mirisa
Ako je tvoj partner naprasno promenio parfem, počni da ga posmatraš malo bolje. Ako te vara, vrlo je verovatno ćeš u jednom trenutku na njemu osetiti ženski miris, ili bar neku mešavinu parfema koja ti nije poznata. Novim mirisom na koji se tvoj nos još nije navikao pokušava da prikrije tragove parfema koji mogu da ga odaju.

Izbegava odgovor
Ako si primetila da svaki put kada ga pitaš gde i s kim je bio na piću, daje ti neodređene odgovore tipa: „u onom malom kafiću na Vračaru, ne mogu da se setim kako se zove“ ili „s kolegom i njegovim kumovima“. Ne odajući previše informacija, već samo neke uopštene, izbegava da upadne u zamku da izgovori laž koju će kasnije zaboraviti i koja će ga razotkriti.

Malo-malo, pa nedostupan
Živimo u vreme kada je gotovo nemoguće da mobilni telefon nema „mrežu“. Može da se desi, ali takav prekid kratko traje. Ako je tvoj partner često i dugo nedostupan, najverovatnije je isključio telefon. Pitanje je zašto. Ako se to ne dešava u radno vreme (kada je možda na sastanku), i ako se često dešava, zaključi sama...

ljubavprevaraseks