NS Winter Fest: Hor "Dečijeg kulturnog centra Beograd", bend "Mamorlook" i Delta radio večeras na Trgu slobode!

Od 18 časova na Singing Christmas Tree nastupio je hor “Kulturno sklonište” iz Novog Sada, koji je potvrdio koliko muzički talentovane i zanimljive dece imamo, a gost “raspevane jelke” bio je uvek veseo i zanimljiv voditelj i urednik emisije „Tabloid“, Aleksandar Filipović.

Muzički program se u 19 časova preselilo se na centralnu binu gde je bend “Teške boje” napravio sjajnu žurku sa hitovima rok muzike, a zatim predao “palicu” DJ-u omiljenog i uvek rado slušanog Radija AS FM.

Večeras će nam se od 18 časova na Singing Christmas Tree predstaviti hor “Dečijeg kulturnog centra Beograd”. Velika raspevana konstrukcija realizovana je uz podršku Next soka – Bući bući i Vojvođanske banke. Gost Singing Christmas Tree biće PR Tamburica Festa, Jelena Pejčić, koja nam je rekla da je Novi Sad dobio ono što mu nedostaje zimi i ono zbog čega se prethodnih godina najčešće išlo u druge gradove Evrope.

Od 19 časova na centralnoj bini nastupiće bend “Mamurlook”:

Koncept festivala je odličan i lepo je videti da festivalska aktivnost nije rezervisana samo za letnji period i da se nešto dešava i zimi u gradu, pre nove godine. Nadamo se da ćemo zagrejati publiku brzim SKA ritmovima i povesti ih na neko toplije mesto”, rekli su nam članovi benda “Mamurlook”

Od 20h časova slušamo najveće hitove Delta radija, čiju muziku ćemo do kraja manifestacije slušati svake nedelje.

Praznično ukrašene drvene kućice otvorene su svakog dana od 9 do 22h. Probajte kobasice, libansku kuhinju, štrudle, perece, kuvano vino i rakiju. Kupite suvenire, dekupaž predmete, ručno pravljeni nakit, jelke sa busenom. Svakog dana možete da se provozate i fijakerom.

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

Winter Fest je super prilika da se promeni večernji plan, da izlasci u uobičajene kafiće i susret sa već viđenim ljudima, preraste u nove doživljaje i poznanstva...”, rekao nam je student Marko.