ŽURKA ZA PAMĆENJE: Kirk Daglas sa članovima porodice proslavio 100. rođendan (FOTO)

Majkl Daglas, sin legendarnog glumca, na svom Fejsbuk nalogu objavio je set fotografija sa proslave 100. rođendana svog oca.

Sa bokserskim rukavicama na rukama i muzikom iz filma "Roki", legendarni glumac zlatnog doba Holivuda, Kirk Daglas, ušao je u hotel na Bevrli Hilsu kako bi u prisustvu porodice i prijatelja proslavio svoj 100. rođendan.

Zabavi u Kirkovu čast prisustvovale su mnoge holivudske zvezde i članovi porodice. Na jednoj od fotografija Daglas senior pozira sa svojom suprugom Anom sa kojom je u braku već 62 godine, a tu su i sinovi, snahe i unuci.

Holivudska legenda zvanicama je nazdravila uz svoje omiljeno piće, a prisutnima je otkrio da se upravo u tom napitku krije odgovor na pitanje "Kako doživeti stotu?".

Naime, sa svojim lekarom imao je opkladu da mu ako doživi 100. rođendan bude dozvoljeno da popije čašu vodke. Obećano - ispunjeno, a vodka je za ostale zvanice služena u ogromnim martini čašama.

Slavljenikov sin rekao je da ta proslava nema veze samo sa brojem godina, već sa životom koji je njegov otac živeo i postignućima u kojima je uspeo.

- Jedna od stvari koje su mi najneverovatnije u vezi sa tatom je treći čin njegovog života. Posle svega što je postigao u svojoj karijeri i doprinosa koji je dao svojoj zemlji, u trenutku kada se suočio sa gubitkom sina, moždanim udarom, mnogo je postigao u svom trećem činu... Smatram da je to izvanredno - rekao je Majkl Daglas.

Kirk Daglas se šaljivo osvrnuo na ovaj govor rečima:

- Pitam se o kome priča. Rekao je neke lepe stvari o čoveku kojeg ne poznajem.

Kirk se zahvalio svima koji su došli da sa njim proslave 100 godina života, a najviše svojoj porodici koja je bila na okupu.

Ketrin Zita Džouns, supruga Majkla Daglasa, upalila je za Kirka 12 svećica na torti, na šta se on ponovo našalio rekavši da mu je drago što ih nema 100.

Autor: Nadlanu.com

kirk daglasmajkl daglas