NENAD ZIMONJIĆ: Imponuje mi što je moja žena najlepša Srpkinja!

Mina se rado priseća upoznavanja sa Nenadom.

- Upoznali smo se na jako neobičan način, to je interesantna, ali duga priča. Odrasli smo u saznanju jedno o drugom, kad smo se sreli kao da smo se ceo život već znali jer su nam se roditelji družili, bili su dobri prijatelji - počela je Mina priču.

Nenad je u svoju suprugu zaljubljen do ušiju.

- Imponuje mi što je Mina najlepša Srpkinja. Prija mi i drago mi je da drugi to prepoznaju. Mada, da vam otkrijem nešto - najlepše mi je da se budim pored nje. Još imamo i predivnu decu. U svakom trenutku mi je lepa, nema momenta kada nije. Stvarno je stalno lepa, mada mi je najlepša kada je sa našom decom, to su najlepši trenuci.

Ovim rečima tenisera ostala je zatečena i Mina.

- Vidite, toliko godina smo zajedno, a ja ga nikada nisam to pitala. Eto, uvek čovek sazna nešto novo - nadovezala se Mina.

Bivša manekenka je otkrila i kada ju je suprug poslednji put iznenadio.

- Evo upravo ovim odgovorom. Interesantno mi je kad saznam nešto što ne znam. Mi smo 12, 13 godina zajedno i faktor iznenađenja je baš redak jer se dobro poznajemo.

Zimonjić je dodao da sin Leon liči na njega, dok je Luna mamina kopija.

- Leon je moja kopija što se tiče izgleda i ponašanja, dok je Luna mamina, ona je malo temperamentnija. Ali mislim da su neke osobine povukli na oboje.

Nenad ne prestaje da veliča ljubav svog života. Govoreći o predstojećim praznicima kaže da Mina preuzima sve moguće uloge.

- Ma, ona je i Zvončica i Deda Mraz i svašta još... Jako je kreativna i hvala joj na tome što deca imaju predivno detinjstvo. Nisam mogao da poželim bolju majku i suprugu.

Izvor: Pulsonline.rs

Mina Zimonjićnenad zimonjić