Štrand Summer Fest: Danas pravljenje dvoraca od peska, izbor za najbolju domaćicu, DJ Dragana Pataki i zumba sa Mimom

Juče su na platou ispod Mosta slobode u sklopu Štrand Summer Festa policijski službenici uprave Novi Sad, doveli na plato pse, konje i motore koje koriste u svojoj službi. Deca i odrasli su pokazali veliko interesovanje za ovu aktivnost, a službenici policije omogućili su deci neposredan kontakt sa konjima i psima. Osim toga, posetioci su mgli da vide i brod koji koriste policijski službenici.

Odmah potom, naši najmlađi uživali su u predstavi sa svojim omiljenim likovima, Patrolnim šapama iz igraonice Sky club. Skaj i Maršal su napravili pravu žurku za klince i klinceze.

Kao i prošlog petka, na platou ispod Mosta slobode vežbali smo sa energičnim i neumornim Stefanom Šolevićem iz World Classa koji nas je svojom energijom naterao da damo sve od sebe.

Na platou je od 20 časova održana četvrta po redu igranka. Posetioci su mogli da uživaju u stranim i domaćim rock ‘n’ roll hitovima iz 60-ih, 70-ih i 80-ih godina prošlog veka.

Nakon igranke, kada je uveliko pao mrak, veliku pažnju privukla je grupa istorijskog šerma Bella Torrees. Oni su napravili pravi spektakl na platou ispod Mosta slobode. Predstavili su zabavu i borbu iz perioda srednjeg veka i renesanse, a osim toga, priredili su i vatreni šou.

Sasvim je sigurno da su nakon jučerašnjeg dana svi sa Štrand Summer Festa otišli srećni i zadovoljni.

I danas naš očekuje zanimljiv dan na Štrandu. Od 11 do 13 časova najmlađi će se takmičiti u pravljenju dvoraca od peska. Pobednik kojeg će izabrati žiri dobiće put za celu porodicu.

Od 12h i ove subote biramo najbolju domaćicu. Dođite i probajte ukusne specijalitete koje možete kupiti po povoljnim cenama, a sva hrana koja se ne proda biće donirana, kao i prethodnih nedelja.

Od  16 do 18h na platou ispod Mosta slobode muziku će puštati DJ Dragana Pataki, a od 18h na redu je vežbanje uz muziku i igru powered by Rosa. Dođite i vežbajte zumbu sa Mimom, trening je besplatan.

Ulaz na sve sadržaje je besplatan!

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

mup srbijestrand summer festworld classZumba