Ovan voli seks "na brzaka", Lav voli da se snima, Ribama su fetiš stopala...: A koji su seksualni fetiši vašeg znaka?

Ovan

Njegov poziv na seks je nedvosmislen i direktan. Ne voli duge predigre, previše je impulsivan.  Krevet nije njegovo omiljeno mesto za seks. Uzbudljivije mu je "na brzaka", u javnosti i na otvorenom, haustoru ili u kolima.  Vrlo je strastven. On je idealan partner za brzi seks, a na dugo vođenje ljubavi s njim zaboravite. Izludećete ga ako ga tokom seksa gledate direktno u oči.

Savet: Šaljite mu seksi poruke, poželite da vodite ljubav na neuobičajenom mestu. Svako iznenađenje koje u sebi sadrži element akcije od vas će učiniti boginju.

Bik 

Voli seks, ali i sigurnost. Njegove tajne maštarije su uglavnom vezane za osobu sa kojom je u vezi. Seks povezuje sa hranom i obrnuto, pa će mu temperatura skočiti dok prosmatra partnerku nagnutu nad kuhinjskom radnom površinom.  I baš tu, uz miris hrane, želi taj, za njega sveti čin. Bik je strpljiv, izdržljiv i temeljan ljubavnik. Voli polako, uigrano i ritmičko kretanje tela. Posebno će se uzbuditi dok mu ljubite vrat, a vaše ruke klize prema njegovim preponama. Od svih poza najviše voli misionarski položaj.

Savet: U krevet sa sobom i seksi rubljem na sebi ponesite jagode sa šlagom i dve čaše šampanjca.

Blizanci

Mozak je njegov najveći seksualni organ - morate da ga uzbudite rečima, slanjem seksi i provokativnih poruka. Pripadnik ovog znaka ostvariće svoju najveću fantaziju kad mu se ukaže prilika da vodi ljubav utroje. Tokom seksa voli da priča, a od seksualnih tehnika dobro izučite tantru. Seks u dugoj vezi za njega i nije neki specijalitet, pa često ima ljubavnicu. Od svih poza najdraža mu je ona s leđa.

Savet: Oblačite se provokativno, a ponašajte još provokativnije. Ako ste u društvu, slobodno flertujte s drugima, ljubomora će u njegovom slučaju raspaliti libido.

Rak

Najkreativniji su u seksu kad vole i znaju da su voljeni.  Voli dugu predigru sa mnogo zavođenja, dodirivanja "pravih" mesta i ljubljenja. Rak nije strastven, ali uvek zan put do orgazma. Nije izbirljiv što se poza tiče, uživa u svim, a kontrolu gubi kad oseti trenutak potpunog stapanja dva tela i kad istovremeno sa partnerom doživi orgazam.

Savet: Budite brižni. Za vreme seksa ne pričajte, samo mu povremeno dajte do znanja da uživate u njegovim dodirima.

Lav

Ako ste dovoljno hrabri da napravite snimak seksa, Lav će biti oduševljen. Osoba ovoga znaka zaista uživa u egzibicionizmu, pa ako ste žena, ne idite u krevet bez štikli, a ako vam se sviđa žena Lav, pobrinite se da imate mišićavo i vitko telo. Do orgazma najbrže ćete doći ako vas potpuno podčini u pozi u kojoj je on glavni lik vašeg porno filma.

Savet: Lavu je najviše seksi samouverenost i sigurnost u sebe. Dakle, najbolji savet je da budete što više svoji i da se ne stidite svojih mana.

Devica

Uzbudiće ga miris sveže oprane kože, kose i mirišljava posteljina.  Devica ne odustaje od kontrole ni u krevetu. Malo mašta, ali ima prljavu maštu i mnogo strasti. Voli vezivanje ruku, pokrivanje očiju, analni seks.

Savet: Kad ispunite sve uslove lagano je uvodite u seks bez kontrole u kom vlada potpuna opuštenost i prepuštenost. Učinite nešto što nikada još niko nije i budite prvi i jedini za nju.

 

Vaga

Za Vagu nema većeg uzbuđenja nego kada zna da je voljena i samo vaša, jedina. Ona voli igrice i uživati u napetosti koja buja između nje i suprotne strane. Zaboravite na ideju da je impresionirate svojim ljubavničkim umećem tako što je bacate po krevetu. Činite sve nežno, suptilno, sa malom dozom dramatike.  Duboko će uzdahnuti kada se spustite ispod njenog struka.

Savet: Onaj osećaj kada zna da ste vi samo njeni, a ona samo vaša je za nju najjači afrodizijak. Tada će biti puna želje i inicijative kad je seks u pitanju.

Škorpija

Za njega nema ništa slađe od seksa kojem prethodi dobra svađa. Možda vam to neće nikad priznati naglas, ali sve će vam biti jasno nakon prvog žešćeg verbalnog obračuna. Ovaj feniks Zodijaka, kao da voli krizne situacije. To ga na neki čudan, perverzan način uzbuđuje. Još ako je njegov partner ili partnerka osoba koja zna da se postavi i bori za sebe sve to u njegovom slučaju miriše na strastan seks.  Najviše uživa u pozi 69, čipkastom vešu.

Savet: Vežite mu ruke, prekrijte oči i odvedite ga u prostore neslućenih visina.

Strelac

Vođenje ljubavi na uvek drugačiji način, ponekad i sa osobama koje prvi put vidi u životu, za njega je želja koja se ne može nikad do kraja utajiti. Njemu često svašta pada na pamet, barem kad je seks u pitanju. Posebno ga uzbuđuje seks na javnom mestu, voli i utroje. U krevetu će rado eksperimentisati, igrati uloge, isprobavati nove poze, a njegova otvorenost prema novom i neistraženom, ne samo da ne poznaje granice, već i osnažuje njegov libido.

Savet: Predložite mu putovanje udvoje. Kad izađete na put, nenajavljeno ga i bez mnogo objašnjavanja dodirujte na strateškim mestima.

Jarac

Seks nije visoko na spisku njegovih prioriteta. Neće odbiti prijedlog da jedan dan pobegnete sa posla, oboje javite da ste bolesni i ostanete ceo dan u krevetu i vodite ljubav do iznemoglosti. Očaraće ga i lagano raskopčana bela košulja i sako. Jako dobro kontroliše svoje strasti i u seksu voli klasiku.  Da bi se uzbudio, osigurajte mu miran, diskretan kutak.

Savet: Napravite detaljan plan i nenajavljeno dođite na njegov posao, pripremljeni za seks. Zaključajte vrata i dok ga gledate u oči bacite sve papire sa njegovog stola i ponudite mu se.

Vodolija

S njim se do krevete ne ide se uobičajenim putem. Svaka Vodolija ima neku svoju tajnu koju treba da otkrijete da biste se našli u njegovom krevetu. Kod nekih je to dugi noćni razgovor, lako ga možete zapaliti svojim mozgom, ali i sigurnošću u sebe. Neke pripadnike ovoga znaka uzbudiće izjava o tome kako volite slobodne i neobavezne veze.

Savet: Sa njim ne možete da pogrešite ako ste ono što vi jeste, bez obzira koliko mana, a koliko vrlina imate. Njemu je seksi ljudska iskrenost.

Ribe

Ponekad je sklona više da mašta, nego da uživa u onome što se upravo događa, pa lako propusti ili samo letimično doživi strastvene igrice udvoje. Jako voli sve što je tajno i zabranjeno, pa će tokom seka često zamišljati da je sa nekim drugim.  Voli da vodi ljubav pod svećama, uz laganu muziku. Zavučete li joj se u krevet u seksi vešu i krenete da joj šapućete poludeće od užitka. Često imaju fetiš sa stopalima.

Savet: Njenu prisutnost dobićete izjavama i dokazima ljubavi. Donesite joj neki poklon, pokažite koliko vam je stalo, a tek potom lagano krenite put spavaće sobe.

 

Izvor: superzena

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

fetišhoroskopski znaksekszodijak