SLOMLJENA OD BOLA: Stanija se oglasila povodom smrti Hjua Hefnera

Kroz vilu Hjua Hefnera prošlo je mnogo devojaka. Svakoj od njih se, verujemo ostvarila i jedna od najvećih želja - da poznatog zavodnika vidi uživo. I jedna Srpkinja je doživela to iskustvo- starleta Stanija Dobrojević.

Vest o smrti vlasika Plejboja ju je zatekla jutros u Americi gde se trenutno nalazi.

- Čula sam tu vest i mnogo mi je žao. Ne verujem da ću otići na sahranu. Zato što sam u Njujorku, a sve je to u Los Anđelesu. Neka počiva u miru, holivudska legenda koja je uvek živela život punim plućima. Svakako će mi u srcu uvek ostati taj susret i odlazak u vilu kao nešto najlepše u životu, a pogotovo što sam bila prva Srpkinja koja je dobila mogućnost da ode kod njega. To je bio prvi put kada su se mediji zainteresovali za mene i počeli da pišu o meni. Tada je počelo moje medijsko eksponiranje - istakla je Stanija.

U međuvremenu je postala i pevačica, oprobala se i u toj sferi, ali boravak kod Hefnera nikada neće zaboraviti.

- Bila sam u "Plejboj" takmičenju, gde sam ušla u finale za najbolje devojke tog takmičenja. Uradila sam probno slikanje za Američko izdanje magazina u konkurenciji od 300 devojka i to sve u vili u Holivudu. Hju Hefner je izašao tada iz vile da nas sve pozdravi u pidžami, bademantilu i mornarskoj kapici. Ostavio je jednostavno utisak jednog pozitivnog i blagog dekice. Već tada je imao dosta zdravstvenih problema, ali nije prestao sa svojim svetskim brednom. Nastavio je dobro poznatim stilom života i tada je oženio poslednju ženu Kristal koja je od njega bila mlađa preko šezdeset godina. Imala sam priliku da upoznam nju i tri zečeice Holi, Kendru i Bridžit koje su bile najpopularnije iz rijalitiija - prisetila se Stanija.

Izvor: Blic
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

hju hefnerplejboj zečicestanija dobrojević