GLAMUR I ELEGANCIJA: Sara Jovanović u potpuno drugačijem izdanju koje ostavlja bez daha

Prisetimo se da je Sara Jo karijeru započela u muzičkom šou "Prvi glas Srbije", a nakon toga otvorile su joj se karte za mnogo veće mogućnosti.

Učestvovala je na pesmi Evrovizije, u stastavu "Moje tri". Iako se nisu plasirale u finale, za jednu ovako mladu osobu ovo se smatra velikim uspehom.

Објава коју дели Sara Jo (@sarajoofficial) дана

Pevačica je od početka imala drugačiji pristup muzici,  njene pesme su mnogo drugačije od onih koje smo navikli da slušamo na našoj estradnoj sceni, svemu da svoj pečat i u njenom slučaju biti drugačiji je dobitna kombinacija.

O tome koliko privlači pažnju medija svojom interpretacijom svedoči podatak da je Sara nominovana za jednu od pet najboljih izvođača za prestižnu nagradu "MTV Awards" u kategoriji za izvođače sa Balkana.

Pored nje nominovani su  i Ničim izazvan, Nina Kraljić, Marin Jurić – Čivro i Koala Voice.

MTV EMA dodela muzičkih nagrada održaće se u nedelju, 12. novembra 2017., u Londonskoj The SSE Areni.

Lolita dvadeset prvog veka kako su je prozvali svetski mediji, svakom novom pojavom u javnosti privlači veliku pažnju zbog svojih neobičnih autfita.

Ovaj put nas je iznenadila jer je na sebi imala glamuroznu kombinaciju koju su krasile štikle u lila boji. Potpuno neočekivan stil oduševio je fanove na društvenim mrežama a jedan od simpatičnih komentara bio je "Mogu ti reći da je ovo prva slika gde se vidi seksipil".

Објава коју дели Sara Jo (@sarajoofficial) дана

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sarajoofficial/Instagram

drugačiji stajlingMTV best adriatic actsara jovanovićseksipil