PROGOVORIO O RAZLAZU SA SUPRUGOM! Bane Mojićević: Ja sam napravio glupost!

- Bilo je razmirica i problema koje smo rešili. Ponovo živimo zajedno, ali istina je da sam neko vreme proveo u odvojenom stanu. Ničiji brak nije savšen, pa nije ni moj - priznao je Bane, a zatim otkrio više detalja.

- Ova situacija je osnažila naš odnos. Više nema prećutkivanja među nama. Sada su sve karte otvorene - istakao je Mojićević i dodao da su zbog dece spasili brak.

- Nismo se viđali nekoliko meseci, ali smo zbog dece komunicirali sve vreme. Odusustvo od kuće i porodice mi je jako teško palo - iskreno je odgovorio Bane, a zatim priznao da je upravo on bio uzrok ovog porodičnog sloma.

- Ja sam bio taj koji je napravio glupost. Zbog neke svog nekog razmišljanja sam doveo naš brak u krizu, ali nije u pitanju bila nikakva preljuba. Deca su još mala, ali naravno da su osetila da se nešto dešava, iako smo se trudili da probleme rešimo samo među nama - zaključio je Mojićević i dodao da su prijatelji i poznanici iskoristili ovu situaciju da pokažu svoja prava lica, te je iz svega toga isplivalo i nešto dobro.

Izvor: Kurir.rs/Puls
Foto: Hello!/Arhiva

bane mojićevićbrakkriza u braku