ISPLIVALO LUNINO LJUBAVNO PISMO VELJKU RAŽNATOVIĆU: Bila sam ti samo broj, iskoristio si me!

Luna je trenutno u ljubavi sa pevačem Slobom Radanovićem, koju su otpočeli u rijalitiju uprkos njegovom braku, a blogerka je u "Zadruzi" jednom prilikom pričala o svojoj mladalačkoj vezi sa naslednikom Cece Ražnatović.

Njih dvoje su bili zajedno u najranijoj mladosti, a sada "Svet" prenosi tajno ljubavno pismo koje mu je napisala 2011. godine:

- Ovo je priča o jednoj ljubavi koja je počela davno, ali uvek se loše završi i onda opet kreće ponovo. Nadam se da će jednom početi i da se nikad više neće završiti, ali će trajati večno. Nije lako blistati okolo sa lažnim osmehom, a sama u noćima plakati zbog svega - počinje svoje pismo Luna.

- Plakati u WC-u kad neko spomene nešto vama bitno, a onda brisati suze i nastavljati sa normalnim životom. Kako zaboraviti ona jutra kada te je budio porukama, a one noći koje ste proveli budni? I gde utopiti svu tugu? Ja svoju utapam u rečima. Tvoj lik mi se pojavljuje u snu. Osećam te pod kožom, kao da mi tečeš kroz vene. Međutim, ubrzo shvatim da sam u stvari naivna devojka koju si lagao. Verovala sam ti, jer sam bila zaljubljena, a ti si to vešto iskoristio.

- Sada se plašim pomisli da me je izdala osoba koju sam volela više od svega, kojoj sam se divila, a tako si me razočarao. Za tebe sam bila samo broj. Zaljubljeni su uvek patili, bili ostavljeni, prevareni. Zašto to ne mogu da zaboravim? Proganja me misao da te druga ljubi. Zauvek ću te pamtiti kao savršenu osobu, jer si takav u mojim snovima, anđele - napisala je Luna te godine, a odmah iznad ostavila video sa fotografijama koje su nastale tokom Veljkovog i njenog druženja.

Izvor: Pulsonline.rs/Svet

ljubavluna đoganipismoveljko ražnatović