TREND ALERT: Četiri frizure koje će biti hit u 2018. godini

Ulazimo u novu godinu i razmišljamo o raznim promenama. Verujemo da jedna od promena o kojoj ste razmišljali je i promena frizure. Ove frizure će biti trendi u 2018. godini.

Produžena pixie frizura

Ukoliko biste želeli da skratite kosu, ali niste sigurni da li vam kratka kosa stoji, ova frizura će rešiti problem. Takođe, ako imate kratku kosu, a želite da je pustite, a opet da sebi ne napravite veliku obavezu za njeno sušenje i stilizovanje, produženi pixie je rešenje.

Tupi bob

Dosadio vam je lob? Frizuru možete skratiti nekoliko centimetara i potpuno osvežiti izgled. Kod tupog boba kosa je duža napred, a kraća pozadi, ali ne toliko dramatično kao kod običnog boba. Tupi bob oosebno dobro izgleda sa šiškama.

Šiške-zavese

U 2018. na frizersku scenu vraćaju se i šiške-zavese što dokazuje i povećan broj pretraga na Pinterestu. Šiške-zavese su izvrstan za drastičnu promenu izgleda, a da ne dirate celu dužinu kose.

Razbarušena kosa

Razbarušena frizura bila je popularna tokom cele 2017. godine, a stručnjaci naglašavaju da će ovaj tip frizure biti popularan i u 2018. Slobodno pustite kosu i uživajte u blagodatima stepenasto ošišane kose, nemarno osušene.

Izvor: Lepota&Zdravlje
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

bob frizurafrizurakosapiksišiške