NE HRANI SE PO SKUPIM RESTORANIMA: Milica Dabović spremila tradicionalne prženice!

Atraktivna košarkašica Milica Dabović bi svakog trenutka mogla da se porodi, a pošto je već sve pripremila kako bi dočekala svog prvenca na svet, ona jutra provodi u krugu svoje porodice uživajući u svojim kulinarskim sposobnostima.

Milica se od uvek razlikovala od svojih koleginica koje se na društvenim mrežama, ne tako retko, hvale specijalitetima koje ručavaju u skupim prestoničkim restoranima.

Na njenom instagramu retko možemo videti fotografije skupih jela, a ono čime je raznežila svoje fanove i opravdala titulu prave zvezde jeste fotografija doručka koji je sama pripremila za svoje najmilije.

Na njenoj trpezi, u hladnim zimskim danima, pronašle su se prženice kojima je Milica očigledno posvetila vreme, a ono što je sigurno jeste da će i vama krenuti voda na usta.

- Jutro uz prženice koje su spremne za mamu, Ninu i mene. Nina budi se! Mama će sve pojesti - navela ponosna košarkašica u opisu fotografije doručka koji je sa ljubavlju pripremila za svoje najmilije.

Podsećamo, iako se dugo pričalo da li će zajednički život sa partnerom nastaviti u Srbiji ili van zemlje, od te priče više nema ničeg jer je, prema poslednjim saznanjima, košarkašica raskinula sa misterioznim Vukom Rotenom.

Autor: nadlanu.com/D.M.P.

Foto: milicamrvica/Instagram

košarkašicakuhinjaMilica DabovicćprženicesinStefantrudnoca