Promovisani novi katalozi Turističke organizacije Bar

Turistička organizacija Bar je u subotu, 23. decembra, u crmničkoj vinariji "Mond" upriličila promociju novih kataloga – "Dobrodošli na dvije čarobne obale" i kataloga privatnog smeštaja opštine Bar.

- Nove kataloge je dizajnirao, uredio i pripremio, već dobro uigran tim stručnjaka, koji sa Turističkom organizacijom sarađuje više od decenije - profesorica dizajna Ana Matić, profesor fotografije Lazar Pejović, sa saradnikom fotografom Duškom Miljanićem, dok je prevod na šest svestkih jezika uradila prevodilačka agencija ‘Porta Aperta’ - kazali su iz TO Bar.

Promociji su prisustvovali predstavnici turističke privrede Bara i Crne Gore, direktorica Nacionalne Turističke organizacije - Željka Radak Kukavičić, direktor JP “Morsko Dobro” Predrag Jelušić, direktorica HG “Budvanska rivijera” Katarina Kažanegra, predstavnici Opštine Bar i drugih preduzeća.

- TO Bar je iskoristila priliku, da pred eminentnim medijskim kućama iz Srbije, čiji je razlog za dolazak u Crmnicu bio ‘XXI Festival Vina i ukljeve’, pored promocije novih kataloga, najavi i ‘Novogodišnji Hepening Bar 2017’ i pozove goste iz okruženja da budu deo naših novogodišnjih događaja. Ova novinarska grupa uspešno promoviše aktivnosti TO Bar, posebno ističući do sada manje poznate lokalitete koji su postali atrakcija kao što je Panoramska ruta „Između dvije čarobne obale“, skrivena blaga barske opštine, crmničke vinske podrume i manifestacije koje se organizuju pod pokroviteljstvom TO Bar i Opštine Bar - zaključili su iz TOB-a.

Izvor: barinfo.me
Foto: barinfo.me

barcrna goraTuristička organizancija Bar