MACA IZNELA NAJTUŽNIJI DETALJ IZ SVOG ŽIVOTA: Moja prava majka se ne snima! (VIDEO)

Maca Diskrecija i Miljana Kulić danas su se u toku sastanka posvađale kada je trudna zadrugarka spomenula kako zamera Maci što je u lošim odnosima sa majkom. Diskrecija se branila rečima kako to nije istina, a po završetku tog sastanka Maca je razgovarala sa Borom Santanom o celoj situaciji.

Muzičar je bio uporan u nameri da popravi odnose majke i ćerke, a onda je Maca Diskrecija otkrila nešto, što kako ona kaže, niko o njoj i njenoj majci nikada nije znao, jer o tome nije pričala.

- Otići ćemo kod tvoje majke. Nadam se da to nije istina. I da je istina, ja ti opraštam. Otići ćeš da svima zapušiš usta, da se vidi tvoja mati! Ako je to istina, ja ti opraštam. Ako budemo bili zajedno, idemo zajedno kod nje - govorio je Bora Maci.

- Ja sam ti rekla! Ja ovde ne pričam ništa! Nemoj ti da se brineš za mene! Samo ja istinu znam i niko više. Ti ne znaš moj život. Ja nikada ovde nisam pričala o svom životu. Nemoj ti da se brineš za mene. Ne znaš ništa o meni! Nisam nikada pričala o tome. To niko ne zna, čak ni novinari, neću da pričam o tome! Nema ti šta da snimaš! Moja prava majka se ne snima - iznela je nove detalje iz svog života Maca, koja je bila nervozna.

- Čekaj, ta žena nije tvoja prava majka što se snima? - u čudu je bio Bora.

- Nemoj ti ništa da brineš! Moja prava majka se ne snima i nikada nije davala intervjue i ne eksponira se! Pusti me te fore, ja ti lepo kažem - nastavila je Maca.

Kako je izgledao ovaj trenutak, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: Alo!
Foto: Printscreen/Youtube

bora santanamaca diskrecijamajkamiljana kulićtajnaZadruga