SEĆATE SE SILVIJE NEDELJKOVIĆ? Bila je jedna od najseksepilnijih pevačica, a ovako danas izgleda! (VIDEO)

Silvija  je u velikom finalu sada već davne 2007. godine osvojila sedmo mesto, a nakon učešća u pomenutom muzičkom takmičenju, nastavila je da se bavi profesionalnim pevanje.

U tom periodu nastao je veliki hit sa Nemanjom Stevanovićem pod nazivom "Jedini, jedina", i tada se šuškalo kako su njih dvoje u emotivnoj vezi što su oboje demantovali, tvrdeći da je njihov odnos isključivo prijateljski.

Prisetimo se, Silvija se oprobala i u ulozi voditeljke, takođe, rame uz rame sa Stevanovićem i bila je učesnica srpskog "Idola" gde je postigla zavidan uspeh.

Posle nekoliko hitova i višemesečnog pojavljivanja na malim ekranima, Silvija se povukla sa javne scene i zbog ljubavi odlučila da život promeni iz korena.

Zaljubila se u nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Sašu Stamenkovića, a ne dugo zatim i stala na ludi kamen sa sportistom. Danas ima 33 godine, živi u Azerjbedžanu, uživa u srećnom braku i ostvarila se u ulozi majke.

Pogledajte najnovije fotografije sa Tvitera, pevačica se ugojila nekoliko kilograma, ali svakako je prepoznatljiv osmeh još uvek tu!

 

A posle 7 godina pauze zvuči ovako:

Autor:Nadlanu.com/N.P.
Foto: Printscreen/Youtube/Twitter/Silvija Nedeljković

azerbejdžangde je danasnemanja stevanovićpevačicasaša stamenkovićsilvija nedeljkovićzvezde granda