FERRARI I FILIP MORIS I DALJE ZAJEDNO: 40 godina uspešne saradnje

Od danas, ovo partnerstvo fokusiraće se isključivo na unapređenje ideje sveta bez duvanskog dima – sveta u kom bi svi ljudi koji bi svakako nastavili da puše prešli sa najštetnijeg oblika konzumiranja nikotina – cigareta – na naučno potvrđeno bolje bezdimne alternative.

Filip Moris želi da stvori globalnu svest o prilici koju nude inovacija, nauka i tehnologija radi postizanja sveta bez dima.

- Zbog toga smo se obavezali da koristimo sve raspoložive resurse ‒ što obuhvata naše aktivnosti vezane za moto-sportove ‒ kako bismo dali ubrzanje ovoj revolucionarnoj promeni u korist pušača, javnog zdravlja i društva u celini. Duboko cenimo podršku kompanije Scuderia Ferrari u ovom poduhvatu - rekao je André Calantzopoulos, generalni direktor kompanije PMI.

Ferrari je viđen kao savršen partner za ovakav izazov iz razloga što svoj predvodnički duh, tehnologiju i inovacije koristi u neumornom stremljenju ka ambicioznim poduhvatima.

Plan ne predviđa predstavljanje proizvoda kompanije Filip Moris na Ferarijevim bolidima, a detalji o konkretnim vidovima saradnje biće objavljeni u narednim mesecima.

Foto: Promo

ferariFerrarifilip morisPhilip Morris International Inc