Otvaranje Plastic Jam-a

„Ovaj klub je postao brend. U Beogradu je poznato kao mesto gde ljudi najčešće svraćaju, a da ni ne znaju koji će DJ puštati. Jedno je sigurno – dobar provod“ – priča nam Vojkan na žurci otvaranja, vredni PR letnje varijante kluba Plastic – Plastic Jam-a

Dakle, to je mesto čiji je zaštitni znak dobar provod. I kad vam je bitno koji DJ pušta, nećete ostati razočarani, jer je Plastik dovodio (i dovodiće) zvezde.

Oko pola dva atmosfera se na Plastik Jam-u već zagrejala. Splav nije bio skroz pun, a mogli su se videti stalni posetioci kluba. Uglavnom su svi sedeli, a retki su se provodili u pravom smislu te reči uz muziku koja je bila za đuskanje.

Plastic Jam će raditi cele letnje sezone. Čak i ako pada kiša, to ne treba da vas brine jer ovaj splav ima pokretan krov.

Klub se sastoji iz gornjeg dela na kome su stolice, sa strane – na otvorenom blizu vode, gde se takođe sedi, i donji deo na kome se đuska. 

Dok je prošle godine Plastic Jam preko dana radio kao kafić, ove sezone, jedan deo, radiće i kao restoran. Na meniju će se naći bogata kuhinja – od roštilja do stranih specijaliteta.

Letnja sezona Plastic Jam-a biće upotpunjena stranim gostovanjima, ali i koncertima. Prvo koje je sigurno je Tom Wieland, u subotu (devetog juna). 

Da biste pogledali ostale fotografije kliknite ovde.

Tekst: Nada Veljković
Foto: Sanja Knežević