ANDRIJA JE SAMO PARAVAN: Noć pre ulaska u "Zadrugu" Kija bila sa Karićem?!

Oni su komentarisali pevačevu još uvek zakonitu suprugu, Kristinu Kiju Kockar, a Đomla je tvrdio da zna neke detalje iz Kijine prošlosti koji do sada nisu izlazili u javnost.

On tvrdi da Kockareva pre "Zadruge" nije bila u vezi sa Andrijom Lazovićem već sa drugim muškarcem koji je vrlo dobro poznat domaćoj javnosti.

- Ona je dan pre rijalitija bila kod dečka i spavala kod njega. On joj je poklonio dve majice, "Če Gevara i Pablo Eskobar", belu i crvenu - pričao je Jakovljević dok su ga Sloba i Luna Đogani netremice posmatrali i slušali bez reči.

Luna je pitala Đomlu da li misli na Andriju, kao na dečka kod kog je Kija provela noć pred ulazak u Belu kuću. Jakovljevićev odgovor je zaprepastio sve.

- Nije Andrija, kakav on. Ona je bila na Zvezdari dva dana pre nego što je ušla ovde. To mi je ispričao ćale tog dečka kod kog je spavala. Inicijali tog dečka su S. K. Bezveze smo počeli priču. U detalje mi je čovek opisao majice koje joj je njegov sin poklonio, on nema ništa od toga da laže. Svega mi, tako mi je rekao. Spavala je tu kod njegovog sina i ujutru otišla u rijaliti - ispričao je Đomla Luni i Slobi sve što je znao o Kristininoj tajni.

Luna je rekla da zna na kog dečka misli jer ga poznaje. Đoganijeva je takođe pitala da li je taj momak bio sa Dijanom, što je Đomla potvrdio.

Ako je verovati priči Mlađana Jakovljevića, dečko sa kojim se Kija viđala dok je Sloba bio u "Zadruzi" sa Lunom je Stefan Karić.

On je neko vreme bio u vezi sa misicom Dijanom Milojković kojoj je pružio neizmernu podršku dok se borila sa karcinomom.

Izvor: Alo!/Srbijadanas
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Andrija Lazovićdijana milojkovićkija kockarKristina Kockarluna đoganiSloba Radanovićstefan karićZadruga