NAKON RUSKE "LED" ODUŠEVIO I DOMAĆU PUBLIKU: Za samo četiri dana više od 25.000 gledalaca

Da film izaziva posebnu emociju i oduševljenje kod domaće publike, govori i činjenica da u salama po završetku projekcije odjekne aplauz, što nije uobičajena pojava.

Povodom rezultata koji može da se meri i sa brojem gledalaca određenih blokbastera, Miloš Biković je izjavio:

- Činjenica da je film gledaniji od holivudskih blokbastera dokaz je da se ruska kinematografija uspešno takmiči sa Holivudom iako su im budžeti manji za jednu nulu. Prisustvo duše i topline je nešto čime ovaj film pleni i dopire do srca gledalaca. Savetujem svima koji ga još uvek nisu pogledali učine to što pre i uvere se zašto je baš ovaj film trenutno najgledaniji.

Specijalnoj projekciji filma "Led" u bioskopu Dragan Nikolić (UK Parobrod) prisustvovala je i naša legendarna glumica Milena Dravić. Nakon projekcije i razgovora sa mladim kolegom, Milena je imala samo reči hvale:

- Ovo je jedan jako lep film pogotovo za mlad svet, pre svega jer nosi poruku da ne treba gubiti optimizam, već se treba boriti svim snagama i kada je najteže. Naš Miloš Biković je divno odigrao svoju ulogu, kao i njegovi partneri, pa ne čudi informacija da puni kase u Rusiji.

Inspirisan istinitim događajima, "Led" je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Film "Led" se nalazi na repertoaru domaćih bioskopa u distribuciji Dexin filma.

Foto: Promo

film ledledmilena dravićmiloš biković