DOBIJAO SAM PRETEĆE PORUKE: Dušan Svilar progovorio o proganjanju Miljane Kulić!

Miljana je zadrugarima danas u dvorištu pričala kroz kakvu njenu torturu su prolazili pevači koji su joj se zamerili. Zbog Dušana Svilara je čak završila i u policiji.

- Dušan Svilar mi se mnogo dopadao, dopisivali smo se i čuli telefonom. Rekao mi je hoću da se dopisujemo, da mi uplatiš kredit i ja u četiri ujutro preskačem prozor, po snegu bosa idem uplaćujem mu kredit, pričali smo, on je učio "Korene", o istoriji smo pričali. I on se meni prestao javljati i ja mu pošaljem poruku da ga uplašim: "Vući će ti se creva po Beogradu". Dušan me prijavi policiji. Zvao me je inspektor za maloletničke delinkvente da dam izjavu. Rekla sam mu da mi se Dušan ne sviđa kao momak, već kao drug. Posle sam prešla u fan klub Darka Lazića - ispričala je dok su je ostali zadrugari zgranuto posmatrali.

Sa druge strane, pevač tvrdi da se nikada nije dopisivao sa Kulićevom.

- Nikada se nisam dopisivao sa njom i nismo bili nikakvi prijatelji. Dobijao sam preteće poruke i prijavio sam je policiji. Sve poruke imaju i u MUP-u Srbije, a to je bilo pre osam godina - rekao je Dušan Svilar za "Kurir".

Podsećamo, Miljana je kao tinejdžerka bila opsednuta brojnim pevačima koji su se takmičili u "Zvezdama Granda". Prvo je tokom takmičenja glasala za njih kao članica njihovih fan klubova, a onda je tražila da se druži sa njima. Pošto su to odbijali, ona ih je proganjala na razne načine i pravila im pakao od života.

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Instagram/dusan_svilar

darko lazićdušan svilarmiljana kulićproganjanjezvezde granda