TAJNE VRHUNSKOG UŽITKA: Zašto svaki muškarac mašta o analnom seksu?

Ovo su najvažnije stvari koje treba da znate o ovoj vrsti odnosa.

Perverzno

Perverzno je samo ono što jedan partner želi, a drugi ne, bilo da je reč o analnom, oralnom seksu ili nekoj drugoj želji.

Prvi put boli

Za većinu žena ovo iskustvo je prvi put bolno, ali ako se vremenom razvije pravilna tehnika, postiže se veliko obostrano zadovoljstvo. Važna je psihološka priprema pre stupanja u analni odnos.

Budite samouvereni

Stručnjaci ističu da je ključ vrhunskog analnog seksa samopouzdanje svakog od nas. Dakle, ako želite da uživate, morate pre svega, da budete sigurni u privlačnost svojih atributa, odnosno zadnjice.

Oslobodite se stida

Istraživanja su pokazala da određeni broj žena ima urođenu potrebu za ovom vrstom seksa, dok većina njih poželi da se upusti u ovakvu avanturu prvenstveno zbog želje za eksperimentisanjem. Nezanemarljiv broj žena se, pak, ustručava da proba analni seks jer veruje da se tako ponižava pred partnerom.

Aktivirajte analne mišiće

Aktivacija analnih mišića podjednako je važna kao i aktivacija vaginalnih mišića tokom konvencionalnog seksa. Zbog toga stručnjaci preporučuju da se tokom seksa izbegava ležeći položaj.

Higijena

Nikako posle analnog seksa ne smete preći na onaj klasični, jer može doći do ozbiljnih infekcija. Ukoliko muškarac želi da naknadno penetrira u vaginu, neophodno je da oba partnera operu ovu regiju.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

analni sekspenetracijaperverznoseksužitak