MUŠKI PROMAŠAJI: Pet stvari koje žene ne podnose u predigri

Iako je u seksu svaka osoba različita, skoro da nema žene kojoj ne smeta barem jedan od sledećih muških promašaja.

1. Grubost

Muškarci se obično brže uzbude od žena, a u tom stanju većinom vole malo grublje dodire. Neke žene vole sitne grubosti, a neke ne, ali u glavama i jednih i drugih predigra služi tome da bi se dobro zagrejale, za šta im je potrebno nešto vremena.

Jedna od češćih muških grešaka jeste to da muškarci sude po sebi, pa žene dodiruju onako kako bi voleli da one dodiruju njih. Predigru, naročito ako par još ne poznaje dobro međusobne želje i navike, treba "voziti" polagano i nežno. Većina žena voli da ih na početku nežno dodirujete, a sve vole da steknu utisak da je njihovo zadovoljstvo bitno.

2. Ponavljanje

Mnogi muškarci, uključujući one koji za sebe misle kako su majstori u krevetu, nemaju pojma o još jednoj ženskoj "tajni". Kada muškarac jednom sam zaključi (ili kad mu partnerka kaže) da nešto voli, on to najčešće radi predugo i ponavlja u svakoj sledećoj predigri. Devojkama to uglavnom nakon nekog vremena prestaje da bude zanimljivo, a posebno im to smeta kod oralnog seksa.

Često ponavljanje istih pokreta ženama deluje previše mehanički, jer im je raznovrsnost mnogo važnija nego muškarcima.

3. Rutina

Parovi koji se dobro poznaju obično su se oslobodili sramežljivosti. Međutim, njih čekaju druge zamke – dosada i rutina, a znatno se češće događa da ženama seks postane dosadan.

Budući da muška fiziologija funkcioniše na način da im je za samozadovoljavanje dovoljno samo da malo "porade" i pošto orgazme doživljavaju i nakon višegodišnjeg ponavljanja misionarske poze, teško im je da razumeju ženinu potrebu za raznovrsnošću. One su i kod samozadovoljavanja znatno maštovitije, pa je normalno da od muškarca u seksu očekuju raznovrsnost i česte promene.

4. Grubi oralni seks

Ima žena koje uživaju u seksu i ne pate od problema s doživljavanjem orgazma, otvorene su i spremne za eksperimentisanje, ali će vas iznenaditi odbijanjem oralnog seksa.

Mnogo je mogućih razloga, a najčešći je taj da ga većina muškaraca loše radi. Jedna od osnovnih stvari koju bi svaki muškarac trebalo da zna je: malo je reći da se ženama ne sviđaju suva usta i jezik kao i prejak pritisak. Takve greške proizvode potpuno suprotan efekt – devojke to boli i u sekundi im može potpuno ohladiti želju za seksom.

Žena može uživati u grickanju nekih delova tela, ali osetljivi delovi jednostavno su – osetljivi i preterano jak pritisak boli, kao i svaki kontakt zubima. I bradavice su kod većine žena zona koja ne trpi ugrize. To nas vodi do poslednje velike muške greške, a to je...

5. Uvrtanje bradavica

Ankete među muškarcima pokazuju začuđujuće rezultate: čak i oni najiskusniji misle da uvrtanje bradavica uzbuđuje žene, dok žene muškarce koji to rade svrstavaju među seksualne neznalice.

Kao i uvek ima izuzetaka, ali pravilo kog bi muškarci trebalo da se drže jeste - ako devojka to izričito ne zahteva, ne pokušavajte da budete grubi s njenim bradavicama.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

bradavicegrubostoralni seksorgazampredigrarutina