TAKO MI NEDOSTAJU NAŠE AVANTURE: Završeno snimanje serije "Istine i laži"

- Imao sam ličnu i porodičnu tragediju. Da se ovaj projekat nije desio, sedeo bih kod kuće i gledao u jednu tačku. Utehu sam našao u radu i to mi je bilo bekstvo od svega - priča glumac Feđa Stojanović.

Nakon više od devet meseci rada, u četvrtak veče pala je poslednja klapa prve sezone hit serije „Istine i laži“, koja se emituje od ponedeljka do petka na Prvoj.

Međutim, nije kraj za publiku, jer će do leta uživati u avanturama svojih omiljenih junaka, a u planu je da priča dobije i nastavak.

- „Istine i laži“ imaju mnoge dodirne tačke s „Boljim životom“. Seriju može da prati publika od sedam do 77 godina, a širi i optimizam. Slikamo život običnih ljudi bez sivila, ubistava i kriminala, čega je ovom narodu i preko glave. Na tragu tog uspeha mi ćemo snimati i drugu sezonu, koja je još bolja i intrigantnija - kaže Feđa Stojanović.

Bojan Krivokapić
: Tata mi je rekao da se više smejem

U seriji „Istine i laži“ glumac Bojan Krivokapić tumači lik lošeg momka. On nam je otkrio da mu je u kreiranju njegovog karaktera mnogo pomogao bard našeg glumišta i njegov otac Miodrag Krivokapić:
- Tata mi je dao savet da moram više da se smejem, da mi to fali, ali nije se mnogo mešao, želeo je da me pusti da uradim kako mislim da treba.

Veliki glumac Feđa Stojanvić je tokom rada na seriji izgubio sina Uroša, proslavljenog reditelja, ali je odlučio da ostane u projektu.
- Meni je ova serija spasla život. Imao sam ličnu i porodičnu tragediju. Negde mi je na trenutke dozvolila da imam zaborav. Da se ona nije desila, sedeo bih kod kuće i gledao u jednu tačku. Rad me je spasao. Utehu sam našao u radu i bio mi je bekstvo od svega, a i zavoleo sam ovu ulogu - iskren je on.

Serija „Istine i laži“ izbacila je plejadu mladih glumaca, poput Vladimira Kovačevića i Marine Ćosić.
- Kod nas nema mnogo projekata koji se snimaju devet meseci. Bio je ovo ozbiljan trening za nas mlade glumce. Izgurali smo 120 epizoda, a sad svi jedva čekamo odmor - kaže Vlada.

Bogati naslednik i zavodnik u seriji već uživa u benefitima popularnosti.
- Prija mi kad me neko prepozna na ulici i pohvali moj rad. Popularnost mi je donela to da nisam platio račun u kafani nekoliko puta - konstatuje Kovačević.

Marina kaže da joj je žao što se rastaje od kolega.
- Publika će na Prvoj do kraja sezone videti još mnogo zanimljivih stvari. Snimanje jednog ovakvog projekta je bila velika škola za mene - ističe Marina.

Stefan Buzurović - ostao bez brade

Stefan Buzurović, jedan od glavnih glumaca u seriji, poslednji je stigao na žurku povodom poslednje klape. Odmah nakon snimanja on je otišao kod berberina kako bi se obrijao.
- Morao sam da to uradim zbog žene - pravdao se on kolegama.

Izvor: Kurir.rs
Foto: mr.buzzzz/Instagram

Feđa Stojanovićistine i lažijana milić ilićstefan buzurovićzoran Pajić