OD SEDME GODINE ŽELIM DA SE UBIJEM: Ispovest Demi Lovato

Atraktivna crnka se rasplakala usred koncerta, pa sa fanovima podelila tužnu priču o svojoj borbi sa zavisnošću i paklom alkohola i droge.

- Pre šest godina sedela sam u automobilu i u devet ujutro pila votku iz flaše za sok. Povraćala sam. Više mi nije bilo ni slatko ni zabavno. Shvatila sam da sam ista kao i moj otac. Pogledala sam istini u oči i shvatila da nešto moram da promenim. Da moram da se otreznim. I to sam i uradila - ispričala je Demi na koncertu.

No, tu nije bio kraj njenim sakndaloznim priznanjima - u jednoj popularnoj emisiji priznala je da ju je samoubistvo oduvek fasciniralo i da o njemu razmišlja od ranog detinjstva.

- Bila sam suicidna već sa sedam godina. Smrt mi se činila kao beg od bola. Bila sam opčinjena tom idejom - rekla je ova muzička diva.

Ipak, Demi je uspela da izađe iz začaranog kruga zavisnosti i trezna je već šest godina. Ona je, doduše, priznala da i dalje ima probleme, ali druge prirode - pati od bipolarnog poremećaja, sa kojim ipak uspeva nekako da izađe na kraj.

Danas ističe da želi da pomogne svima koji imaju probleme s mentalnim zdravljem.

- Kada vam se čini da ste na dnu, da nemate apsolutno nikoga u životu i razloga za život, samo se malo osvrnite oko sebe. Borite se. Svaka osoba na Zemlji zaslužuje da živi - zaključila je pevačica.

Izvor: Blic žena
Foto: Instagram/

demi lovatoispovestsamoubistvo