SARA TRAJANOVIĆ OSTALA BEZ MAJKE: Rosita nakon saobraćajke preminula u Urgentnom centru

Ovako je ispričala Tanja, baba manekenke Sare Trajanović i bivša svekrva pevačice Rosite Trajanović (48), koja je posle teške saobraćajne nesreće na putu Mladenovac - Mali Požarevac preminula u Urgentnom centru.

Nedaleko od Vlaškog polja došlo je do sudara dva vozila, "pežoa" u kojem je bila Rosita i "audija". Prema rečima očevidaca, "pežo" je bio potpuno smrskan, zbog čega su vatrogasci morali da seku lim da bi izvukli pevačicu. Hitna pomoć je pevačicu s teškim povredama prevezla u Urgentni centar gde je u večernjim satima preminula. Prema nezvaničnim informacijama, Rosita je zaspala za volanom!

- Rosita se razvela i ostavila ćerku od četiri godine kod mene! Odgajila sam je sama i nas dve još zajedno živimo! Rosita je bila jedna predivna osoba, šaljivdžija, vesela, drugarčina i veoma komunikativna. Mi smo se mnogo volele, iako joj posle razvoda nisam bila svekrva. Zvala me je kevo do poslednjeg dana! U šali sam znala da je pitam: "Pa, kakva sam ti ja keva?", a ona mi je odgovarala: "Jesi, jesi, ti si moja keva!" Poslednji put sam je videla u subotu, 14. jula. Došla je kod mene i rekla: "Ajmo, kevo, idemo ti i ja na pivce!" Sedele smo u parku i pričale. Bila je fenomenalna osoba - kaže Tatjana.

Rositina ćerka Sara potvrdila je vest da joj je majka preminula.

- Jeste, mama je umrla... Sada, zaista ne mogu da pričam - kratko je poručila manekenka.

Njena baka Tanja istakla je da je Sara kod Rositinog brata na Bežanijskoj kosi. Rosita će biti sahranjena tamo u porodičnoj grobnici.

- Sara je sinoć saznala da joj je majka umrla! Javili su joj, a ona je prebledela! Sada je kao voštana figura. Znate majka je to, da li su joj sredstvo za umirenje. Sada je kod njenog ujaka, pripremaju se za sahranu, koja će verovatno biti na Bežanijskom groblju – kaže Rosanina bivša svekrva.

- Priča se da je zaspala za volanom! Još uvek nije poznato kako je došlo do udesa. Proverava se da li je imala alkohola u krvi. Verovatno je bila umorna zbog nastupa - kaže izvor.

Podsetimo, udes se dogodio 15. jula, oko 11 sati, kada je navodno jedno od vozila prešlo u suprotnu traku. Postoji sumnja da je "pežo", kojim je upravljala Rosita prešao u suprotnu traku i da se direktno sudario sa "audijem". Oba automobila su bila smrskana, ali srećom u "audiju" niko niko nije povređen. Prema rečima očevidaca, iz "pežoa" su se čuli krici žene, koja je bila priklještena u smrskanom vozilu.

Rosita je dan uoči saobraćajke, na svom Fejsbuku postavila fotografiju na kojoj piše: "Ljubav je kada mu pokidaš svaki nerv, i umesto da te zadavi, on te zagrli...", dok je iznad objave napisala: "Tačno".

Izvor: Alo!
Foto: sarah131091/Instagram

Rosita Trajanovićsara trajanovićTatjana Trajanović