KUPIO STAN NA KREDIT: Stefan Živojinović više ne živi sa Brenom i Bobom!

Stefan ima punu podršku porodice, a stan koji je pazario na kredit plaća poptuno sam, na rate.

- Nisam više kod kuće sa njima, ja sad živim sam, već nekih šest meseci. Kupio sam stan, pa ga polako isplaćujem. Kupio sam stan na kredit. Roditelji su me podržali kada sam odlučio da odem od kuće. Normalno je da sam se osamostalio, ko će više da živi sa roditeljima - potpuno je iskreno potvrdio Stefan Živojinović, koji sada ima 26 godina.

Brenin sin je, kako nam je otkrio, i ranije umeo da živi sam, te to za njega nije novo iskustvo.

- Živeo sam sam i ranije skoro četiri godine, pa godinu dana kod njih i sada sam u svom stanu - kaže Stefan, koji se našalio i rekao da devojke više ne dovodi kod Brene kući.

Inače, Stefan Živojinović je ove godine izdao tri pesme: “U drugom životu“, “Dva ludaka“, “Druga liga“, a planira i album prvenac.

- Album je u procesu pripremanja sigurno godinu-dve, pa kad budem zadovoljan - objaviću ga. U međuvremenu, puštaću singlove - kaže Brenin naslednik.

Saveti uspešne mame svakako su mu značili.

- Podržala me je u startu šta god da sam radio, što se tiče pevanja - ona je za to mag. Postoje neke sitnice, finese koje moraju da se odrade - iskren je pevač kojeg majka, objašnajva, ne kritikuje:
- Ništa ne kritikuje, ja sam veoma vredan, jedino što je potrebno oko svega je vreme. Kada digneš sve četiri u vis, vidi se da ne radiš na sebi. Treba samo polako i strpljivo da radiš i sve će doći na svoje.

Ne idem na odmor sa mamom i tatom

Inače, cela Stefanova porodica je trenutno na odmoru. Lepa Brena, Boba, Filip i Aleksandra Živojinović već uveliko se brčkaju u Crnoj Gori, međutim, on još ne planira letovanje.

- Neću im se pridružiti, radim sa bendom u studiju, možda eventualno odem negde u avgustu samo na nekoliko dana - kaže Živojinović.

Stefan je iskreno ispričao i da li mu tokom karijere smeta mamina popularnost.

- Realno je da se od mene očekuje puno. Volim pritisak i bez toga ne mogu da radim, tako sam radio i u školi. Imaš ispit, ne učiš tri meseca i onda dva dana pre ispita učiš četrdeset sati. Smatram da je svako od nas efkikasniji kada oseti pritisak. Volim tako da radim i tu dajem maksimum. Mamina popularnost mi i te kako pomaže.

Izvor: Kurir.rs
Foto: stefanzivojinovic/Instagram

boba živojinovićlepa brenastanStefan Živojinović