MAJA ŠUPUT SE NEDAVNO VERILA, A SADA OTKRIVA KAKVA JE DOMAĆICA: Nemam mašinu za veš, niti peglu, a kuvam jedino jaja za doručak!

Nju je verenik zaprosio 11. januara ove godine na Maldivima, a prva dva meseca su krili od javnosti, dok nije objavila romantične fotke.

Pre neki dan me je verenik pitao kada bismo se mi mogli venčati budući da je na mojem rasporedu video da imam već zakazane termine za leto naredne godine. Na kraju mi je rekao da će me samo jedan dan uzeti, odvesti negde i oženiti", kaže Maja koja venčanje planira u zimskom periodu, a devojačko planira da proslavi u Las Vegasu.

Zatim je otkrila da je kućni poslovi uopšte ne interesuju.

- Ja čak kod kuće nemam veš-mašinu. Kupila sam veš-mašinu u perionici za veš i tamo nosim da perem. Nemam ni peglu kod kuće. Ma, imam peglu možda, mislim da mi je neko kupio neku na paru. Ja ne znam ni gde stoji. Mene domaćinstvo ne uzbuđuje. Naravno da moram da probam da bih to savladala, ali ne – ne zanima me. Ja volim da radim. Volim da se ubijem od posla, ali od svog posla. Mene ne zanima da nekome pravim pastu s mlevenim mesom. Moj verenik zna da ću ja radije provesti sate na sastancima i zaraditi pare nego mu spremati ručak - otkrila je Maja.

Ipak simpatična Maja se prisetila kada je poslednji put nešto oprala na ruke.

- Evo pre neki dan. Kupaći sam oprala dok sam se tuširala. Znaš ono kada dođeš s plaže pa usput opereš i kupaći - otkriva Maja.

Na pitanje kad je poslednji put spremila ručak, kaže:

- Pa ono, spremiš jaja za doručak. Ja da nešto skuvam, moj verenik, mislim, ne bi se otrovao. On je toliko pristojan da bi to pojeo i po cenu da oboli. Ja puno radim i mene moj Nenad svaki dan dočeka s večerom. Ali znala bih da napravim neku testeninu, neku piletinu… Po pekarama više ne idem jer toliko ulažem u treniranje u teretani da na kraju shvatiš da je skuplja pita nego tepsija - iskrena je duhovita Maja.


Izvor: Kurir.rs/Dnevnik.hr
Foto: majasuput/Instagram

domaćicamaja šuputmašina za vešnenad tatarinovrucakverenik