DRAMA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Katarina Grujić završila u bolnici zbog trovanja hranom!

Popularna pevačica Katarina Grujić dok je uživala na primorju nije ni slutila da će je zadesiti drama zbog jednog odlaska u restoran.

Ona je sa drugaricom juče otišla na ručak u blizini Dubrovnika, a samo nekoliko sati nakon toga proživela je pravi pakao jer su plodovi mora koje je jela bili pokvareni.

- Kaća je bila sa drugaricama u jednom ekskluzivnom restoranu pored obale. Kako pevačica uživa u morskim specijalitetima, samo posećuje skupocene restorane. Ona nije mogla da zamisli da joj se trovanje hranom može desiti baš u takvom jednom restoranu. Nekoliko sati nakon ručka, Kaća je osetila oštar bol u predelu stomaka. Kako joj je bilo sve gore i počela je da povraća i preznojava se, drugarica ju je spakovala u auto i odvezla do obližnje bolnice. Put se nažalost odužio zbog gužve u saobraćaju i Kaća se baš mučila. Sve vreme se savijala od bolova - kaže izvor blizak pevačici i objašnjava:

- Smirila se tek kada joj je ukazana pomoć i kada su je sestre, nakon ispiranja želuca, priključile infuziju. Zadržali su je u bolnici nekoliko sati. Kako je to veče imala zakazan nastup, Kaća je shvatila da ne može da ga odradi jer se oseća slabo i malaksalo.

Ona je sa gazdom lokala postigla razuman dogovor i pomerila termin, obavestila je fanove putem društvenih mreža, a sve ovo ju je veoma rastužilo i iznerviralo.

Pevačicini fanovi su se veoma zabrinuli za njeno zdravlje. Kaća im je potvrdila putem društvenih mreža da se sada oseća bolje i da će održati odložene nastupe u dogledno vreme.

Ona inače letnju sezonu provodi na Crnogorskom primorju na kom ima zakazane nastupe svako drugo veče.

Izvor: Blic.rs/LJ.T.
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

crna goradubrovnikkatarina grujićotkazala nastuprestorantrovanje hranom