PREPORUKA NEDELJE: Drina Pešić - predstava, film, serija, koncert, restoran

Bavi se i pedagoškim radom, upoznaje sa osnovama baletske umetnosti decu uzrasta od tri do šest godina i otkriva im čari igre. Našim čitaocima, pred odlazak na zasluženi odmor, predložila je svoje omiljene favorite, ističući da joj je, od svega navedenog, najveća sreća što će imati priliku da prisustvuju koncertu Zdravka Čolića u Pulskoj arena.

Foto: Promo

PREDSTAVA

- Ubedljivo najbolja Velika drama Dušana Kovačevića za koju se i dalje traži karta više. Ovo je jedna od najboljih predstava koju sam gledala! Suze i smeh u isto vreme, prikazuje apsurd jednog vremena, ideološke zablude, remek - delo u svakom pogledu! Kapa dole za Sinišu Kovačevića!

www.narodnopozoriste.rs

Foto: Promo

FILM

- "50 nijanse sive”, a dopala mi se i knjiga po kojoj je film snimljen. Nema sumnje da je ostvarenje "50 nijansi sive" jedan od najpopurnijih erotskih filmova ikada snimljenih, ali da li je ujedno i najerotičniji? Ne bih rekla, jer ljubitelji ovih filmova sigurno pamte mnogo erotičnije scene iz popularnih klasika koji su "žarili i palili" u određenom periodu u prošlosti. Stoga se danas prisećamo filmova koji su ušli u istoriju kao najerotičniji holivudski klasici ikada.

www.imdb.com

Foto: Promo

SERIJA

- Volela sam da gledam seriju "Kuhinja" koja se emitovala kod nas, jer je opuštajuća i komična. Mnogi scenaristi koji su radili na ovoj seriji su i sami kao mladi, dok su se školovali ili tražili onaj "pravi" posao, radili kao konobari ili kuvari. Tako da su praktično sve priče i zapleti u velikoj meri zaista lična iskustva — svih koji su kreirali ovu seriju. Verujem da ljudi seriju vole baš zato što je autentična.

www.imdb.com

Foto: Promo

KONCERT

- Zdravko Čolić u Pulskoj areni 18.08.2018. posle šest godina, na koji idemo i jedva čekamo jer tamo i letujemo ove godine.

zdravkocolic-cola.com

Foto: Promo

RESTORAN

- "Franš" - dobra usluga, ukusna hrana, prijatna atmosfera, domaća kuhinja. To je četrdeset i pet vrsta salata i mala gurmanska pljeskavica, to su jelovnici za dame i jelovnici za gospodu, to su pohovane paprike punjene sirom, to su domaće njoke i najbolja vina, to su vruće lepinje iz sopstvene pekare i kolači iz domaće poslastičarnice.

www.frans.rs

Autor: Mario Badjuk
Foto: Privatna arhiva

Drina Pešićdušan kovačevićfranšpreporukaVelika dramazdravko colic