LJUBAV NEMA CENU: Rada Manojlović kupila ocu poklon vredan 50.000 evra!

Folk zvezda Radmila Rada Manojlović, za razliku od velikog broja svojih koleginica koje honorare troše na skupocene krpice i luksuzna putovanja, novac troši na svoje najbliže - sestru Maju i oca Radeta, kojima je onog trenutka kada je uplovila u muzičke vode rešila da obezbedi bezbrižan život.

Ona je maksimalno sredila njihovu porodičnu kuću u Četerežu, rodnom selu u koje se uvek rado vraća, a nakon renoviranja stambene jedinice na red su došle i druge stvari od kojih je jedna posebno obradovala pevačicinog oca.

- Njen otac Rade je veoma vredan čovek. Sve poslove na imanju obavlja sam i ne voli kada mu se drugi mešaju u to. Ipak, Rada je odlučila da ga obraduje jednim poklonom za koji je sigurna da će ga ostaviti bez teksta. Kako u Četerežu ima stari traktor koji više od deceniju vozi, ona je rešila da mu kupi novi - otkrio je izvor blizak Radi i dodao da je pevačica nije želela da štedi, već je za oca izabrala samo najbolje.

- Zaposleni u salonu su joj predložili jedan od najprodavanijih modela za manja poljoprivredna domaćinstva, koji košta 50.000 evra. Rada se našalila sa njima i rekla da od svega što su joj ispričali o modelu koji kupuje, njoj se najviše dopada svetlo plava boja traktora. To je svima bilo simpatično i smešno, a Manojlovićeva je ostavila kaparu za traktor i kroz nekoliko dana će ova mašina biti dopremljena u Četereže, a Rada će u međuvremenu isplatiti celu sumu. Nema sumnje da će njen otac Rade biti presrećan - zaključio je Radin prijatelj, a nema sumnje i da će žitelji njenog rodnog sela, o kojem uvek s osmehom na licu govori u javnosti, biti ponosni na nju i njen potez.

Izvor: Pink.rs/Alo.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

ceterezeotacpoklonrada manojlovićsestraTOPtraktor