STANIJA ŽESTOKO OPLELA PO LUNI: Nas dve smo nebo i zemlja, ja sam pobednica "Farme 6" i upoznala sam Hjua Hefnera! (VIDEO)

- Okej, razumem, "Zadruga 1" je njena priča, tu je otela zauzetog muškarca. Međutim... - ljuta je bila Stanija.

Tokom dana, Stanija Dobrojević i Bora Santana su proveli zajedničko vreme pokraj bazena, a onda su se dotakli teme Lune Đogani.

Iako zna da je Luna Stanijina ljuta rivalka u ovoj sezoni Zadruge, Bora je izneo svoje mišljenje o tome da u Beloj kući ima ozbiljnih rijaliti igrača, ali da samo Luna može da joj parira. Starleti su ove reči jako zasmetale, te je cimeru navela argumente koji su dokaz da je ona bitnija od svoje rijaliti suparnice.

- Ne mogu mene da upoređuju sa njom. Ja sam neko ko ima svoju priču već deset godina unazad. Ja sam pobednica "Farme 6" , miljenica nacije "Farme 4", krasila sam naslovnice Maxima, pa čak i Plejboja, upoznala sam Hjua Hefnera - rekla je Stanija vidno iznervirana.

Popularna starleta smatra da je Luna Đogani ogromnu popularnost stekla u prvoj sezoni Zadruge, ali da je sada situacija drugačija:

- Okej, razumem, "Zadruga 1" je njena priča, tu je otela zauzetog muškarca. Međutim, nas dve smo kao nebo i zemlja - rekla je Stanija jasno stavivši do znanja da joj ne prija da bude u istom košu sa Lunom Đogani.

Razgovor Stanije i Baneta detaljnije možete čuti na snimku koji je u prilogu:

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

bora santanaluna đoganistanija dobrojevićzadruga 2