"GOSPODIN PRAVI": Prepoznajte muškarca spremnog za brak

Ako više ne želite da trošite vreme na izlaske sa bilo kakvim muškarcima, već želite da konačno upoznate "gospodina pravog", možda vam pomognu instrukcije Rakel Izabel Alderete. Popularna blogerka je podelila savete kako da prepoznate čoveka za brak, na osnovu preporuka svog oca za pronalaženje muškarca koji će vas zaista usrećiti.

Mora da zna da vas nasmeje

Izlazite sa muškarcem koji vas čini srećnim, ali udajte se za njega samo ako vas toliko zasmejava da vam se grče mišići u stomaku i može da vas nasmeje čak i dok neutešno jecate - piše na Rakelinom blogu. Autorka dodaje da pronađete nekog ko banalno čini zanimljivim.

Ima žuljeve na dlanovima

Uverite se da ima "žute plikove" na rukama, jer je to znak da je vredan i zna da stvara, a stvaranje je čin nesebičnosti. Uputstvo ove blogerke glasi da su grubi dlanovi bolji od mekih, zato što su žuljevi dokaz da je živeo.

Zna da se bori sa stresom

Pre nego što se udate za njega, naljutite ga. Morate da ga vidite besnog, uplašenog, bolesnog i pod stresom, jer to menja svaku osobu. Ako uspe da se iznese sa tim, znači da je spreman za život udvoje.

Vi ste mu važniji od novca

Ako mu je novčanik ispred ljubavi, nikada nećete biti njegov prioritet. Treba da voli novac, ali samo zato da bi vas usrećio. Ukoliko vas stalno opterećuje finansijskim problemima, nije spreman za pravi bračni život.

Voli životinje

Kako se čovek odnosi prema životinjama pokazuje kako će se odnositi prema deci. Ako ga vidite da podiže ruku na psa, spakujte stvari i otiđite. Sutra će to uraditi vama i deci, a nasilnik nije ključ za sreću.

Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

brakkarakterljubavnežnostnovacosobinesmehživot udvoježuljevi