Suveniri iz Srbije u Sofiji

Na ovogodišnjem Internacionalnom sajmu poklona (Regalo Gift Show), koji se održava u Sofiji od 2. do 5. septembra, mogućnost da predstave svoje proizvode (suvenire, poklone, ukrase) u okviru zajedničkog štanda pod nazivom "Suveniri iz Srbije", imaće i domaći proizvođači suvenira.

Kako je prošlogodišnji sajam imao izuzetno veliki broj posetilaca i uspešne poslovne rezultate, organizatori su odlučili da na ovogodišnjem Sajmu poklona omoguće i učešće većeg broja izlagača iz regiona.

Zainteresovanim proizvođačima obezbeđen je zakup prostora, montaža i uređenje štanda, prevoz suvenira, predstavljanje u Katalogu sajma, izveštaj o uspešnosti nakon sajamskog nastupa. Ponuda obuhvata i angažman promotera i prevodioca, kao i mogućnost posredovanja u rezervaciji smeštaja (troškove smeštaja snose proizvođači).

Cena učešća za svakog proizvođača pojedinačno iznosi 450 evra.

Prijava učešća i dodatne informacije se mogu dobiti putem telefona, Interneta ili lično: International Work Service (ekskluzivni predstavnik - Via Expo Ltd.), Marka Oreškovića 1, 21000 Novi Sad, Srbija, tel/faks: 021/475 91 35, 475 91 36, 475 91 37, e-mail: serbia@viaexpo.com, URL: www.viaexpo.com.