MARKO MILJKOVIĆ I MARIJA MARINKOVIĆ PRVI KONZUMIRALI LJUBAV U "ZADRUZI 2": Oglasili se njihovi roditelji

Intiman čin koji se dogodio u "Zadruzi 2" između Marka Miljkovića i Marije Marinković prokomentarisali su članovi njihove porodice.

- Marko mi se sviđa, lep je i zgodan momak. I moja ćerka je lepa i zgodna i mislim da su lep par. Nikad se ne zna šta će se iz ovoga izroditi, možda to bude prava ljubav - kaže Marijin otac Radomir Marinković, koji ćerki ne zamera ni seks pred kamerama.

- Ništa se tu nije videlo. Sve se odvijalo ispod jorgana. A šta i da se videlo? To nije ništa što mi, normalni ljudi, ne upražnjavamo svakodnevno. Moja ćerka se nije dala nikom mesec i po dana, čuvala se. Tek kad je on ušao, desila se ljubav - kaže otac devojke koja je zbog veze sa Miljkovićem isplivala u prvi plan.

On tvrdi da iza svih ćerkinih postupaka stoji lično on, da je njena bezrezervna podrška od njenog rođenja pa do danas.

- Ona je moj produkt. Od kada je majka ostavila u Domu za nezbrinutu decu sa samo 15 meseci, ja sam je uzeo, dobio sudsko rešenje i postao njen jedini staratelj. Nisam želeo da se, kao njena majka, provodim ili da jurim karijeru dok mi dete raste samo, bez porodice - priča svoju potresnu priču za “Alo!” Radomir te dodaje da je njegova ćerka emotivna i kroz život ide isključivo srcem.

- Ona kada voli, voli do kraja. Kada se daje, daje se bez rezerve, kako u ljubavi tako i u prijateljstvu - priča ponosni otac. Ni razlika u godinama između Mara i Marije njenom ocu ne smeta.

- Šta je razlika od dvanaest godina? Meni se Marko dopao još pre desetak godina kada sam ga gledao u “Velikom bratu”. Mislim da je moja ćerka napravila pravi izbor - kaže on.

Sa druge strane, Markova majka Neda nije bila ovako rečita ni voljna da o ovoj temi govori.

- Perem veš pa ne mogu da pričam. Ne bih davala izjave za medije, ne zamerite mi - rekla je ljubazna domaćica. Ipak, kada su je novinari zamolili da prokomentariše buduću snajku, kratko je rekla:

- Snajka je čista desetka.

Podsećanja radi, Marko i Marija su privukli pažnju javnosti zbog svojih sve učestalijih akcija ispod jorgana. Gotovo svaki kadar u kojem su njih dvoje skupa je u spavaćoj sobi i u krevetu. Iako je Miljković odlučno rekao da seksa neće biti, nakon samo pola sata, demantovao je sebe i to naočigled prisutnih zadrugara. Rada Vasić u čudu je posmatrala akciju ispod pokrivača koja se odigravala na samo nekoliko metara od nje. Ipak, nije želela da napusti prostoriju.

Izvor: Alo
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

marija marinkovićMarko MiljkovićseksZadruga