POSTANITE MILIONER: Nagradna igra "Zabaci udicu u UŠĆU“

Koliko ste samo puta poželeli da postanete milioner i zamišljali na šta biste osvojeni novac potrošili? Onda Vas u realnost vrati mala verovatnoća ostvarenja sna i brzo zaboravite da ste ikada o tome i maštali. Ali možda je upravo ova jesen Vaš srećni period jer Vam nudi mogućnost da postanete milioner u UŠĆU!

Označite 8. oktobar u svojim kalendarima kao „dan D“ za početak Vaših maštarija o krpicama, putovanjima, sređivanju doma, isprobavanju kulinarskih specijaliteta, gedžetima, jer će ovaj oktobar doneti neverovatne prilike za dobitak. Savršen recept za ostvarenje Vaših snova je da spojite lepo i korisno.

Svi kupoholičari koji obave kupovinu u UŠĆE Shopping Centeru u periodu od 8. oktobra do 5. novembra u iznosu preko 5.000 dinara sa najviše dva računa koja se mogu sabirati, imaće fenomenalnu priliku da osvoje vredne nagrade.

Treba samo da se spremite za „pecanje“ i da verujete u savršen „ulov“! Ako ste od onih koji misle da je pecanje dosadno, probajte da zabacite udicu u UŠĆU jer je ulov više nego uzbudljiv! Možda upecate 1.000.000 dinara namenjenih isključivo za šoping ili jedan od nekoliko stotina šoping vaučera u vrednosti od 1.000 do 12.000 dinara!

KAKO DA postaneš MILIONER?

1. KUPI nešto u vrednosti od i preko 5.000 dinara (na maksimalno 2 računa)

2. DOĐI do promo pulta na centralnom trgu UŠĆE Shopping Centera i uz priložene račune preuzmi cep-cep karticu kojom možeš da osvojiš jedan od 650 instant šoping vaučera (500 x vaučera od 1.000 rsd, 50 x vaučera od 3.000 rsd, 50 x vaučera od 6.000 rsd, 50 x vaučera od 12.000 rsd)

3. UČESTVUJ u izvlačenju glavne nagrade od 1.000.000 dinara 5. novembra u 18 časova (u izvlačenju za glavnu nagradu učestvuju sve nedobitne cep-cep kartice)

Zato dođi, provedi se, šopinguj i zabaci udicu – nećeš uloviti zlatnu ribicu koja ispunjava tri želje, ali možda upecaš 1.000.000 dinara koji će ostvariti sve tvoje šoping želje!

Izvor: Promo
Foto: Promo

usceušće shopping centar