DAME, OPREZ: Tri karakterne osobine muškarca na kojeg ne možete da računate

Kada ste na početku veze sve izgleda idilično. Međutim, kako vreme prolazi vaš partner polako može postati fatalan po vas i svesno, ili nesvesno može vas povrediti. Kako ne biste bile povređene, otkrijte koje osobine od početka ukazuju na njegove mane.

Prebrzo se zbližava

Tek ste se upoznali, a on već želi da zna svaki detalj vašeg života, od toga kakva ste bili kao devojčica, do toga zašto ste raskinule poslednju vezu. To nikako ne znači i da je iskreno zainteresovan za vas, a najbolje ga odaje tempo kojim deli sa vama svoju intimu. Ako vas samo propituje, a o sebi ne govori ništa ili jako malo, onda tu nešto nikako ne štima.

Govori jedno, radi drugo

Ako njegova dela ne prate reči, to je jasan znak da mu ne možete verovati. Ova osobina, jedna je od onih koja nas vrlo često razočara. Zato, ako je kod svog partnera uočite već na početku, možda je bolje da na vreme odustanete.

Nepredvidiv je

Prvo vas je obasipao komplimentima, a onda dva dana nije odgovorio na vaše poruke i pozive? Takvo ponašanje odlikuje muškarca na kog se ne možete osloniti i koji nije pouzdan kao partner jer ima velike šanse da vas povredi na razne načine.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

delanepouzdan muškaracnepouzdanostnepredvidivostponašanjerečizbližavanje