PLJUŠTE PSOVKE I UVREDE! Ljuba Pantović ušla u "Zadrugu": Ćerka Aleksandra odbila da je pozdravi, a bivši muž joj pretio! (VIDEO)

Nakon ulaska Ljube Pantović u rijaliti "Zadrugu 2" podigla se u Beloj kući velika prašina. Naime, njen ulazak nije dobro podnela njena ćerka Aleksandra Subotić, ali ni njen bivši suprug Karađorđe Subotić koji je ušao u verbalni sukob sa Ljubom već posle nekoliko minuta.

No, to nije sve. Posle prve svađe, usledila je i druga. Naime, tokom emsije "Pitanja novinara", jedan od predstavnika sedme sile upitao je Karađorđa zbog čega je došlo do svađe između njih dvoje, a njegov odgovor je prouzrokovao još jednu žestoku svađu.

- Pokušava da nastavi sa provokacijama ženskog bezobrazluka. Pokazuje svoj primitivizam. Jednice i bednice, duvaj ga - provocirao je Karađorđe.

- Klošaru, ne možeš da pipneš moje stvari. Pi*ko treseš se, kao kada si pokušao da me biješ - uzvratila mu je Ljuba.

- Babetino, vidi kako si ostarila. Klošarka, jadnica i bednica si ti. Kao tranvestit izgledaš. Mnogo si ružna. Nemoj da oribam patos tobom klošarko jedna - odbrusio je Karađorđe Ljubi.

U njihovu raspravu su se uključile i Marija i Miljana Kulić, koje su od ranije imale konflikte sa Subotićem, pa su ga napale u duetu, a na njihovu stranu je u tom trenutku stala i Ljuba koja ga je konstantno čašćavala uvredama.

- Takvi poput tebe, ti nisi otac, ti su džukela. Znaš da imam napade panike i postporođajnu depresiju - pobesnela je Miljana.

- To je čovek štalar, odakle on zna šta znači otac. Ti si jedno go*no od roditelja. Uporopastio si decu - provocirala je Marija.

- Alo, klošarke, ja sam odrastao na beogradskom asfaltu, vidi kako ste debele - uzvratio je Karađorđe.

Na sastanku na kom su zadrugari iznosili laži koje su u Zadruzi čuli o sebi, došao je red na Karađorđa Subotića.

On je istog trena uperio prst na Ljubu Pantović i njenog misterioznog prijatelja.

- Salve laže izgovore napolju, ali i ovde. Moja bivša žena i neki njen Sale. Moji sugrađani mene gledaju na taj način, loš, zbog nje. Njene reči su kao košava sa Dunava.

- Neka se priča, on svoj kredibilitet gradi. Ja bih zamolila osobu koja je osumnjičena za krađu Crvenog krsta. Rekla bih mu da od*ebe - rekla je Ljuba, pa je Karađorđe rekao:

- Ni najmanje me ne pogađaju ove reči. Šta reči više, tvoji karavani su odavno otišli. Strašno, ti si životni promašaj. U mojoj senci ćeš biti celog života - pričao je on.

Njoj je pukao film, pa je iznela detalje iz privatnog života. Tačnije, da Karađorđe i dalje ima njene slike u stanu, kao i da se bavio crnom magijom.

- Nadam se da si skinuo moje slike, meni bacaš crnu magiju ovde. Je l' moguće? ppsednut si mnome. Uvek bio tako, iza leđa, da bude kao pi*ka. On tako ostavlja svoju decu, ali i bivšu ženu. Prijavljuješ svoje unuče u socijalno. Sram te bilo, pi*ko! - rekla je Ljuba.

Izvor: Novosti
Foto: TV Pink/Promo

Aleksandra Subotićkarađorđe subotićljuba pantovićTOPZadruga