PORODICE PRESREĆNE, ALI ZABRINUTE ZA NJU: Darkova verenica Marina loše podnosi trudnoću

Marina Gagić, verenica Darka Lazića, u osmoj je nedelji trudnoće, a kako je prvo tromesečje najrizičnije za plod, tako ova devetnaestogodišnjakinja mora što više da odmara. Da trudnoću ne podnosi najbolje zbog celog stresa koji je pretrpela poslednjih mesec dana, otkrio je njen brat Miloš.

On ne krije da svi strepe nad njom i brinu kako će izneti trudnoću.

- Marina gleda da bar nekoliko puta u toku dana ode u šetnju, a onda uveče ide kod Darka. Često odlazi kod njega, kad god se oseća dobro, pošto je muče vrtoglavice i mučnina. Povraća, dosta je malaksala, valjda zato što je malokrvna, i mora da se odmara i da se pazi, jer je to trenutno i za bebu i za nju najbitnije. Teško podnosi to drugo stanje i nije kao naša majka koja je odlično podnosila trudnoće. Nama je samo da sve bude kako treba - rekao je Marinin brat Miloš, a onda je i Marina potvrdila ove navode.

Iako je Marina presrećna zbog stanja u kom se nalazi, priznala je ipak to sve nije lako podnela.

- Tačno je da imam mučnine, ali bitno je da se osećam srećno. Znam da će sve biti dobro. Darko i ja ćemo iz svega izaći kao pobednici, jer je naša ljubav jača od svega - bodri sebe Marina pozitivnim razmišljanjem i objašnjava:

- Darko je čovek mog života, volim ga najviše na svetu i sada ću mu i dete roditi, što je kruna naše ljubavi. Milan i Brankica su oduševljeni, mi se zaista lepo slažemo, svaki dan smo zajedno. Svi su presrećni, jer smo se stvarno zbližili, i ja sa njegovim roditeljima, i on sa mojima. Od kako su saznali da sam trudna i da ću im podariti unuče, prema meni se ponašaju kao da sam im ćerka, i zahvalna sam im na tome. Rekla sam im da se opuste i da ne brinu toliko. Oni znaju koliko je stresno bilo sve ovo kroz šta smo prošli, pa se sada plaše za mene - zaključuje Marina.

Izvor: Svet.rs
Foto: _darkolazicofficial/Instagram

darko lazićmarina gagićTOPtrudnoća