Ninamedia proslavila 17. rođendan

Kompanija "Ninamedia" proslavila je 17 godina postojanja i uspešnog poslovanja 29.11.2018. godine, u event centru "Just & Lobby" u Beogradu.

U protekloj poslovnoj godini, ova kompanija potvrdila je svoj status lidera u praćenju i distribuciji medijskih sadržaja u Srbiji i regionu, a osim konstantnog ulaganja u ljudske resurse, razvoj i primenu novih tehnologija, kompanija "Ninamedia" uselila se i u novi poslovni prostor.

Tradicionalna proslava organizovana je tematski, u znaku laboratorije, što je simbolično trebalo da obeleži rađanje jedne ideje, stvaranje uspešnog poslovnog tima i novih formula uspeha iz čega je formiran NIMMA HUB - jedinstveno poslovno čvorište, nastalo u saradnji sa partnerskim kompanijma koje nudi inovativan, integrisan i zaokružen pristup tržištu informacija i komunikacija.

Voditelj programa, Slavko Beleslin, podsetio je sve zvanice na to da tokom ovih 17 godina, kompanija "Ninamedia" nije posustala po pitanju napredovanja, inovacija i ulaganja – te da svake godine, a posebno ove, može da se pohvali značajnim poslovnim promenama.

- Danas, po sedamnaesti put, "Ninamedia" svečano proslavlja stvaranje jednog uspešnog tima, koji iz godine u godinu dokazuje da je svaki ostvareni cilj, samo novi start. Novi poslovni centar je osnova na kojoj se temelji značajan deo razvojnih planova kompanije - rekao je Beleslin najavljujući domaćina proslave, direktora "Ninamedije" Dragana Radića.

Direktor kompanije "Ninamedia", Dragan Radić, osvrnuo se na proteklu poslovnu godinu koja je po mnogo čemu bila godina značajnih i uspešnih promena.

- Nismo mi prethodnih 17 godina u našoj laboratoriji pravili ništa drugo osim skupljali recepte i proizvodili nove formule uspeha, zadovoljstva, medijskog eksponiranja, istraživanja i sve ostale formule koje su nas dovele do toga da slavimo 17 godina uspešnog poslovanja. Na novoj adresi napravili smo i novu formulu komunikacije u kojoj smo objedinili sve ono što proizvodimo u našem neraskidivom krugu - od klipinga, analiza, istraživanja i komunikacija kao i strateškog povezivanja - rekao je Radić .

Nekoliko stotina gostiju uživalo je uz pesme Marinka Rokvića i "Feeling benda#, a rođendanska proslava trajala je do ranih jutarnjih sati.

Autor: Nadlanu
Foto: Promo

Ninamediaproslavarodjendan