NJENA NAJNOVIJA ULOGA: Džulija Roberts kao Kim Kardašijan (VIDEO)

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica današnjice, Džulija Roberts je u autorskoj emisiji slavne voditeljke Elen Dedženeris, odigrala najnoviju ulogu u kojoj publika do sada nije imala prilike da je gleda.

Slavna voditeljka je konstatovala i čestitala Džuliji što se konačno pridružila Instagram zajednici, ali nije propustila priliku da joj skrene pažnju na to da je tri miliona pratilaca na Instagramu relativno mali broj za jednu svetsku divu, uzevši u obzir činjenicu da Elen Dedženeris na Instagramu prati 16 miliona ljudi.

Stoga je voditeljka "Zgodnoj ženi" preporučila da se zarad većeg broja pratilaca na Instagramu, transformiše u najpopularniju rijaliti zvezdu na svetu Kim Kardašijan.

Kako bi bila "trendi", Elen je uposlila svoj tim koji je Džuliji stavio ogromne grudi koje iskaču iz gornjeg dela bikinija, prebacio preko nje lepršavi ogrtač i puf, te se glumica odjedanput pretvorila u bujnu Kim.

Publika u studiju je bila oduševljena spontanošću Džulije Roberts koja je pokazala da zna šta je u trendu, te je za fotografisanje odmah zauzela pozu koje je "in".

Izvor: Telegraf.rs
Foto: TheEllenShow - PrintScreen/YouTube

džulija robertselen dedženeriskim kardašijan