Čelni ljudi Vlade Srbije, Vlade Vojvodine, ambasadori, stručnjaci i privrednici 7. put na konferenciji "The Economist: Svet u 2019."

”The Economist: Svet u..." konferenciju kompanija "Color Media Communications" organizuje sedmi put zaredom u Srbiji i već je postala prepoznatljiva kao događaj koji zatvara tekuću godinu zaključcima o poslovnom i političkom ambijentu Srbije i otvara pitanja od značaja za razvoj zemlje u narednoj godini.

Konferencija “The Economist: Svet u 2019.” održaće se 13. decembra u Domu Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu. Kao i svake godine okupiće čelne ljude Vlade Srbije, Vlade Vojvodine, ambasadore, ekonomiste i vodeće privrednike iz Srbije i regiona.

Cilj konferencije je da se kroz konstruktivan dijalog predstavnika Vlade Srbije, predstavnika privrede, te diplomatskog kora, daju mišljenja, analize i osvrti na privredni ambijent, investicionu klimu i buduće korake koji čekaju Srbiju na putu ka pridruživanju EU, sprovođenju reformi kako zakonodavstva tako i društva u celiini.

Kroz panele, prezentacije i studije slučaja istaknuti predstavnici poslovne, ekonomske, diplomatske i političke javnosti, obradiće teme i pokušati da odgovore na pitanja šta nas čeka u 2019. kada su u pitanju teme od značaja za političku i ekonomsku situaciju u Srbiji, regionu i svetu.

PROGRAM OTVARANJA KONFERENCIJE:

09.00 – 10.00

Pozdravni govor: Maja Gojković, Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije

Otvaranje konferencije: Aleksandar Vučić, Predsednik Republike Srbije

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije

Zoran Đorđević, ministar u Vladi Republike Srbije

Nenad Popović, ministar u Vladi Republike Srbije

Regina De Dominicis, direktorka UNICEF-a u Srbiji

Kompletan program, učesnike i način prijave za učešće pogledajte na zvaničnom sajtu

www.color.rs/svetu2019

svet u 2019.the economist