SEVERINA U PROBLEMU: Pevačicu zbog dugovanja napustili advokati?

U jeku priprema za izlazak novog albuma sa prvim danima februara, pevačica Severina Kojić ima velike probleme.

Naime, iz izvora bliskog pevačici po pisanju tabloida advokatski tim koji je svih ovih godina zastupao atraktivnu Hrvaticu, otkazao joj je usluge zbog dugovanja.  Navodno snajka Dragana Kojića Kebe svojim dugogodišnjim advokatima dughe veću sumu novca.

-Severina nije plaćala ugovorne obaveze mesecima. Uprkos tome što su joj iz advokatske kancelarije više puta progledali kroz prste, Kojićeva je probila sve razumne rokove plaćanja usluga, pa joj je javljeno da više ne računa na pravnu pomoć. Iako je pokušala po ko zna koji put da uveri da će izmiriti sve dugove, advokati su odlučili da definitivno prekinu svaku saradnju sa njom - počinje priču dobro obavešteni izvor i ističe da je Severina očajna jer je u nezavidnoj situaciji nakon što je ostala bez advokata.

Poznata zagrebačka advokatska kancelarija je bila primorana da otkaže Severini punomoćje 2014. godine, takođe zbog neizmirivanja dugova. Kojićka je i tada pokušala da se izvuče uveravajući da će platiti sve zaostale nadoknade, a sada je pokazala da se nije opametila i da je samo nastavila da bude nemarna - zaključio je izvor.

Severina Kojić se redovno hvali na društvenim mrežama skupocenim komadima garderobe. Njene krpice koštaju po nekoliko hiljada evra, pa bi se moglo reći da pevačica na garderobi nikada ne štedi, dok je prema advokatima škrtica.

Pevačica u svojoj kolekciji ima i odevne kombinacije koje nose svetski poznate zvezde. Ona se pohvalila i guči haljinom od 3.930 evra, koju je pre nje ponela i planetarno popularna pop pevačica Keti Peri.

Podsetimo, Severina je već nekoliko godina redovna sudska mušterija, zbog turbulentnog odnosa sa bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Severina i Milan imaju zajedničkog sina Aleksandra koji ima sedam godina, a od trenutka kada je došao na ovaj svet njegovi roditelji se povlače po sudovima jer ne mogu da se usaglase oko Aleksandrove budućnosti. Pevačica je često bivšem partneru, branila osnovna prava roditelja iz lične netrpeljivosti prema Aleksandrovom ocu.

Da li će konačno Milan uspeti da postane zvanični zakonski staratelj Popovića juniora sad su Severinu napustili advokati, a on je znatno finansijski moćniji od svoje bivše videćemo.

Izvor: Republika

Foto: severina/Instagram

haosporodicaproblemiseverina kojić