DANIMA SAM POD LEKOVIMA, BANE JE MONSTRUM: Stanija odbrusila Zerini da prestane sa histerijom, Hećova iznela jezive detalje o Čolaku! (VIDEO)

Zerinu je povredilo to što je Stanija izjavila da je ona folirantkinja, nakon čega je Hećova u spavaćoj sobi osula paljbu po Dobrojevićevoj, a u svom izlaganju pomenula je i svog bivšeg dečka Baneta Čolaka.

- Je l' ti gledaš rijaliti? Je l' ti gledaš šta ja preživljam 6 meseci? I da ti kažeš da sam ja folirantkinja?! Izvini, ali to mene kao ženu pogađa. Kada čovek ide za mnom. Maltretira me, izmišlja. Je l' si ti slušala pitanja novinara? Da li znaš gde sam ja završila posle toga i gde svaki put završim? Je l' znaš da sam na lekovima? - rekla je Zerina, koja je lila suze.

- Moraš da presečeš. Zbog sebe. Ovo je agonija. Je l' ti znaš na šta ovo liči? To je agonija - rekla je Stanija.

- Ja sam htela da idem kući, ženo. Je l' ti to razumeš? Ali ne mogu da idem kući. Je l' kapiraš? Ne mogu. A otišla bih sada. Ti pričaš sa monstrumom, ženo. Sa monsturomom pričaš. Svi koji su došli ovde pokušavali su da pričaju sa njim i videli su nakon 7 dana da je monstrum dečko, bolesnik - rekla je Zerina.

- On je odlepio za tobom. Mnogo te voli - rekla je Stanija.

- To je nije ljubav, Stanija - rekla je Zerina.

- Ali i njemu isto treba pomoć. Pogledaj na šta liči. Osušio se - rekla je Stanija.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

stanija dobrojevićzadruga 2Zerina Hećo