"MOJE PROLJEĆE": Suze Jelene Rozge ujedinile region (VIDEO)

Poslednju sedmicu naš region bio je saglasan oko jedne stvari. Odavno se nije dogodilo da šest zemalja zajedno oseća istu emociju, pusti suzu i iznova sluša jednu ženu. Jelenu Rozgu. Pesma "Moje proljeće" prelepe Splićanke najslušanija je numera u celom regionu i iz koje god zemlje da otvorite YouTube, na naslovnoj stranici prikazaće se emotivan lik Rozge iz spota koji je, za samo sedam dana, pogledalo više od 2 miliona ljudi.

Pesma "Moje proljeće" koju potpisuje Emina Jahović, svoje premijerno izvođenje doživela je na nedavno održanoj muzičkoj manifestaciji "Music Awards Ceremony" u Beogradu. Tom prilikom, bez mnogo sporednih efekata, Jelena Rozga na bini je izvela numeru koja je punu Štark Arenu ostavila nemom. Iz publike su se čuli jecaj i uzdisaji, a ispraćena je nezapamćenim ovacijama.

Ovo je takođe i rekordni broj pregleda u tako kratkom roku u dosadašnjem opusu Jelene Rozge, naročito za baladu koja ne podleže samo aktuelnim trendovima, već govori mnogo više.

- Ne znam zaista šta bih rekla, ovo je premotivno za mene, donela sam pesmu iz srca, suza koja je iz mene pala, bila je kao nož, podelila me je na dva dela. Jedan deo koji je pevao iz bola i čiste emocije i drugi koji se lomi od ljubavi. Pesma tako utiče na mene, na ljude, na svaku starosnu dob i pol. Zahvalna sam svima koji "Moje proljeće" vole i doživljavaju na način na koji nisam ni sanjala da će podeliti sa mnom - izjavila je Jelena Rozga još uvek pod nabojem emocija od uspeha koji je postigla.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

jelena rozgaMoje proljećeTOP