MARIJANA ZONJIĆ PRIZNALA DA JOJ SE DOPADA MARKO MILJKOVIĆ: On je najlepši zadrugar (VIDEO)

Sinoć je u Zadruzi prošlo još jedno veoma uzbudljivo veče. Pošto su Marijana Zonjić i Marko Stolić izabrani za potrčke, nastavljena je emisija Pregled nedelje sa Milanom Miloševićem.

Tom prilikom, Marko Miljković je pred zadrugarima saopštio da mu je Luna Đogani rekla kako je dobila zadatak od produkcije da pred njim glumi trudnoću.

Zbog cele situacije koja je nastala Luna je doživela nervni slom, a Miljković se posle trudio da to sa njom izgladi situaciju. Marijana Zonjić je kasnije u izolaciji priznala Marku Stoliću, kako se ona divila Miljkoviću i kako su se super družili pre nego što se smuvao sa Lunom. Po prizvuku njenog glasa reklo bi se da je tu bilo malo jačih emocija od prijateljskih.

- Marko je lep dečko, realno je najlepši trenutno u kući, svideo mi se što je zreo - rekla je Marijana i dodala kako je on u toku veze sa Lunom pokušavao da sa njom ostvari kontakt, ali ona nije želela.

- Na jednoj žurki smo igrali, ona (Luna) sve vreme je gledala i posle mu je prišla. Ja sam tad otišla kod Tome, a Marko je rekao: "To sa Tomom joj nije trebalo". Večeras on ispada šmekerčina, sve nas je iskoristio da bi došao do Lune - rekla je Marijana, a zatim dodala da joj se gadi sada pošto je u vezi sa Lunom.

Sudeći po Marijaninoj priči između nje i Marka je bilo varnica, a ona sada zvuči kao ljubomorna devojka.

Da li je među njima bilo nečeg više ili još uvek ima? Ostaje da vidimo.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Marijana ZonjićMarko Miljkovićmarko stolićZadruga